Mini kursus – “Væk din Vagus og sov bedre”

DKK 178,00

Kategori:

Beskrivelse

Lille mini kursus til dig gerne gerne vil opnå bedre søvn!

Eller geare ned efter stress.

Dette kursus vil med nøje udvalgte informationer give dig indblik i hvordan du på kun 15 min før søvn kan  regulere din vagusnerve både ved åndedrættet og ved håndgreb blidt kan udføre massage og påvirke dit nervesystem.

Kurset er for dig der;

  • gerne have en bedre søvnkvalitet
  • vil lære at få kontakt til og aktivere dit eget autonome nervesystem uden brug af bestemt udstyr, musik m.m.
  • vil skabe en afslappet og lækker følelse i kroppen mens du gør klar til søvn
  • har problemer med spændinger pga tandstillingsproblemer
  • bruger bideskinner
  • ønsker eller er anbefalet at stoppe med mundånding pga helbredsproblemer
  • ønsker at stoppe snorken

 

Ved at anvende dette link;

https://ezme.io/c/bT/kBXb

kan du købe direkte i mit booking system og kursusplatform – du kan betale med de sædvanlige kort (Dankort, Visa og Mastercard) og G Pay og Mobilepay chechout.

Jeg bruger et fuldt ud dansk system – EasyMe som er et booking- og behandler system. De har deres egen betalingslicens, det er der jeg har alle mine kurser- og bruger du dette link er det også automatisk oprettelse og log in. For en god ordens skyld, siden det nu er nyt for mange  er her et par billeder af hvordan det  ser ud  når du klikker på linket til systemet. Det ser nyt ud fordi det er nyt- men det er helt sikkert !!

Kurset kan ses på alle dine devices.

 

 

Hvad siger brugerne;

“Jeg har prøvet dette mini kursus.

Det kræver ikke ret meget og det er nemt at udføre øvelserne, efter første gang mærkede jeg at kroppen regerede på det, ved at jeg begyndte at gabe og fik lyst til at strække mig.

Rise fortæller mig at det er et tegn på at det virker.

Jeg følte meget ro i kroppen hvilket var meget behagelig.

Så jeg kan kun anbefale alle der har angst eller har svært ved at sove at prøve dette, det er virkelig godt”😃😀

Laila  Knudsen Fyn 2022

 

 

 

En ny bruger af  KOMBITeknik og “Væk din vagus og sov bedre”;

Er stadig ny kombi bruge rog har haft stor effekt af at implementere de forskellige ting i min hverdag og er begejstret ! er bare ked af jeg ikke har haft kendskab til hvor stor effekt det kunne have at være bevidst om sit åndedræt – kombi teknikken er helt vild imponerende.
og jeg er som sagt kun i gang med at  bruge den, men har allerede meget mere energi der gør mig i stand til at gøre mange flere ting i min hverdag- det er så værdsat – hver dag
tænk at pauser og bevidsthed om åndedræt og nervesystem ka gøre så stor forskel- jeg lader op mange gange om dagen og går slet ikke kold mere
og kan stadig ikke helt forstå at jeg u har endnu et kursus der handler om søvn – og at jeg ikke skal betale for det..fordi jeg har købt kmbien
har afprøvet sovekurset og er forbavset over at det er bedst at sove med lukket mund.. kurset har faktisk flere store emner i sig selv om det kun – i titlen handler om nervesystemet- så er hele situationen med næse og mundånding også med… plus flere ekstra gevinster man først opdager om morgenen – genialt !!!

J.Berggren, Odense juni 2022

 

 

 

En KOMBI Teknikbruger der nyligt har startet med at bruge kurset “Væk din Vagus og sov bedre kursus”

“Jeg har kæmpet i en del år meget med at få en bedre søvn. Har problemer med senfølger der er meget stressende og gør jeg spænder meget og jeg har  store problemer med mareridt  – Har brugt en del af KOMBI Teknikken med god effekt men det her kursus har mange små fif som gør det meget nemmere at slappe bedre af. Har færre smerter i tindinger, køber og hals og nakke efter jeg er begyndt at bruge det her kursus. Jeg var mere udhvilet og følte mig meget bedre tilpas allerede efter første nat”
“KOMBITeknikbruger juni 2022”

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...