Forløb – Kreativ terapi

kr. 4.700,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Forløb Kreativ terapi – intuitiv kreativitet !

 

For dig der er;

  • ramt af smerter,
  • stress eller andre ting som at
  • det bare er umuligt at være ret meget hjemmefra pga smittefare og dit helbred eller
  • andre ting der gør at det kan være svært at fordybe dig i kreative aktiviteter.

Vi starter med at dæmpe stress med åndedrætsøvelser, vi aktiverer Vagus nerven og Psoas og sætter kroppens eget system i at dæmpe stres og eftervirkningerne af den.

Og opnår en lækker følelse af ro -indre balance, verden og den krav og indflydelse og ikke mindst forstyrrelser er skubbet lidt væk for en stund.

Det er tid til fordybelse, optankning mentalt og følelsesmæssigt. Og vi henter masser af frisk energi i lige de kreative aktiviteter du vælger- eller vi finder helt nye til dig.

Sygdom – handicap behøver ikke være en hindring, jeg vil gå meget langt for at finde og afklare hvad der passer til dig hvis du er ny eller har lyst til at prøve nye ting. Jeg er selv syg og handicappet og har gennem hele livet haft meget store glæde af at være kreativ – dels har det været en del af min egen genoptræning, men også mine uddannelser og så får jeg et kick af at se det lykkes for andre så jeg er meget personligt engageret i arbejdet.

Kan gøres rent online men hvis det passer dig og måske dit helbred kan vi også være på værkstedet.

Kit eller materialer helt tilrettelagt dig kan afhentes eller sendes eller de ligger klar til dig på værkstedet når du møder ind – vi kan aftale tingene som det passer dig bedst.

Se meget mere på siden; “Forløb og Intuitiv kreativitet”

Vi aftaler hvad der passer ebdst ogås mht tid for at opnå en optimal virkning af åndedrætsøvelser og  det individuelle program vi lægger til dig vil jeg anbefale ca 2 timer men hvis det ikke er mulgt gør vi som det passer dig. Det kan være det kun skal være en time

Dette forløb kan også gives som gave til en du holder af og gerne vil give en andnerledes og meget personlig gave,

Kontakt meget gerne for mere information – mail til rise@houens.dk eller ring på 30 21 85 81

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.