onlinekurset “Væk din Vagus og sov bedre”

Tips +

1 teknik vist

4

Videoer

Alle

niveauer

ca 40

minutter

PRIS;

178 KR

Onlinekurset; "Væk din Vagusnerve og sov godt!

Kender du det at  være  dødtræt – og ligger i din seng og længes efter at sove og vågne frisk i morgen tidlig ?

For du ved du har brug for energi til en lang dag….

Men søvnen vil bare ikke indfinde sig- du vender og drejer dig mere og mere frustreret og til sidst næsten desperat.. hvad gør man ?

Til sidste står du op og vandrer hvileløst rundt, drikker lidt vand, og prøver igen, …… 

Måske er denne situation velkendt for dig kun nogle gange om året, måske  nogle gange om ugen,  eller et tilbagevendende problem hver nat ?

Meget frustrerende og årsagerne til dette kan være mange  !!

Lige fra  at du lider af smerter, stress, bekymringstanker, angst eller har et overmættet nervesystem der ikke har fundet ud af at justere mellem dag og nat, at  du spænder op pga ængstelse eller tankemylder …

 

Lær ved denne lynteknik hvordan du “vækker” – eller regulerer dit nervesystem og  bla kan opnå bedre søvnkvalitet. 

Åndedrættet er “døren” til din Vagusnerve der  bla styrer dit autonome  nervesystem – altså det system der bla får din puls og blodtryk til at falde, får dig til at slappe af efter stressende situationer – og altså også er med til at styre din søvn. Ved at bruge denne lette teknik kan du støtte dit nervesystem i at finde ro, afslappethed, søvnighed og lækker døsighed.

Og dermed mindske eller undgå mange af de erfaringer vi har når vi prøver at sove anspændte, og uden kropsbevidsthed og nærvær til sig selv

kurset er til dig hvis du kender til bare nogle af følgende situationer .....

 • Vågner ofte om morgenen uoplagt, stiv og anspændt i kroppen
 • Vågner ofte med åben mund, tørre slimhinder, ømhed i tindingerne, kæber, hals og nakke.
 • Dig som  ønsker at starte med at trække vejret via næsen og holde munden lukket under søvn
 • Dig som anvender bideskinne pga tandproblemer, spændingstilstande m.m.
 • Dig der skal starte med eks Sleeptape eller andet der skal hjælpe dig med at holde munden lukket mens du sover
 • Dig der snorker og gerne vil stoppe med det.
 • Dig der har tankemylder når du lægger dig
 • Dig der bekymrer dig for meget til at kunne sove
 • Dig der lider af angst
 • Dig der lider af stress og ikke kan finde kontakt til kroppen

Når du har gennemgået dette kursus ved du ...

Pga sammensætningen af indholdet er du med ganske få tiltag i stand til at ændre eller forbedre din søvn væsentligt og du  har  grundlæggende fakta  og viden om

 • Mundvejrtrækning og næsevejrtrækning
 • Forskellige konsekvenser af mundvejrtrækning
 •  Hvordan du hurtigt kan regulere dit nervesystem 
 • Hvordan du kan dæmpe stress
 • Hvordan du kan hjælpe  dig selv hvis du lider af angst, mareridt, tankemylder og bekynrende spekulationer.

Med denne nøje udvalgte viden og metode kan du;

 • Få en dybere indsigt i din krops krops reaktioner.
 • Se konsekvenserne af forskellige  uhensigtsmæssige vaner.
 • Stoppe tankemylder, grublerier, m.m.
 • Lære at håndtere forskellige situationer også om dagen hvor en regulering af dit nervesystem vil hjælpe dig.
 • Få indsigt i hvordan du grundlæggende kan hjælpe dig selv via åndedrættet 
 • Lære at sove så du får en bedre søvnkvalitet og vågner frisk, veludhvilet og med en positiv glæde til en ny dag.

Tag mig til kurset nu

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Hvad har åndedrættet med nervesystemet at gøre?

Tak for et godt spørgsmål ! 

Vores åndedræt og vores nervesystem hænger nøje sammen – vores åndedræt er både automatisk og viljeført. Dvs vi kan glemme alt om det og det kører pr automatik – men lige så snart vi er bevidste om ind og udånding reagere vores krop på det ! Når vi gør noget så simpelt som trækker vejret ind via næsen mens vi tæller til fire og puster langsomt ud mens vi tæller til 8 fortæller vi vores nervesystem at vi har den fulde kontrol og at verden er tryg. Ingen fare. Når vi trækker vores udånding ud så den er længere end vores indånding aktiverer vi vores autonome nervesystem- det er den del der gør vi kan slappe af, geare ned efter en hektisk og måske meget stressende situation. Det helende i vores system – det er meget sundt at styre visse ting bevidst. Det er hurtigt at mærke forskel når vi eks har længere udånding end indånding- emnet er stort men prøv denne lille øvelse og mærk forskel 

Er kurset på dansk ? og til at forstå - jeg er ikke medicinsk uddannet

Tak for et supergodt og releveant spørgsmål.

Kurset  – samt al materiale jeg producerer er på letforståeligt sprog.

Jeg gør mig stor umage med at bruge letforståeligt sprog, dvs ikke flere fagord end nødvendigt og dem der skal være der forklares.

Jeg kunne faktisk godt bare lave øvelsen som en punkt for punkt beskrivelse men der er videoer der beskriver de problemer man kan opleve (i dette kursus er det bla næse og mundånding) og så efterfølgende kommer løsningen med forklaring.

Det er fordi jeg er overbevist om, at når vi forstår hvorfor en løsning er det bedste valg er det nemmest at huske og gøre hvis vi forstår hvorfor.  så ja der er gjort en stor umage med at gøre det så let forståeligt som muligt og er der alligevel ting du ikke forstår er du altid velkommen til at spørge;-)

Jeg kender ikke easyme systemet

Tak for spørgsmålet 😉  

Easyme er et dansk bookingsystem der er udviklet til også at være kursusplatform, har deres egen betalingslicens til bla mobilepay – så det er langt nemmere for både dig som køber  – hvis du kan lide at betale med mobilepay 😉 Og mig som producent at kurser og beandlingsforløb. Lige så snart du betaler er det til det sted kurset ligger og du modtager straks efter login oplysninger osv- det er så enkelt. Og så er det dansk, let at gå til for både dig og mig så selv om det ser lidt …nyt…ud så er det ganske ok – og trygt at svinge sit kort der  😉 

Er det virkelig rigtigt at når jeg har købt KOMBIen så skal jeg ikke betale for søvnkurset ?

JA – det er helt rigtigt forstået. ! 

Sagen er at siden du har valgt at have tillid til min KOMBI Teknik så modtager du helt automatisk de opdateringer der kommer på kurset. Så bla søvnkurset dukker helt automatisk op i din kursusplatform- der hvor du ser KOMBIen 😉 

God fornøjelse og sov godt 😉 

Hvor hårdt skal jeg trykke/stryge?

Tak for et godt spørgsmål.

Det er vigtigt at starte blidt og med et meget let tryk. Vi mennester reagerer meget forskelligt og det er vigtigt at have respekt for de reaktioner vi sætter igang. Kurset her, øvelser en kort og let men kan være med en kraftig virkning. Så start blidt og lær dig selv at kende og så kan du jo justere med tiden. Det er ikke meningen det skal være ubehageligt, smertefuldt eller anvendes som en undersøgelse. Det er en blid regulering af dit nervesystem og du skal tilpasse berøringen så det er behageligt og afslappende

Kurset opfordrer og instruerer i blide, lette bevægelser- men er ikke på nogen måde tiltænkt som eks diagnosticeringsværktøj og oplever du ændringer i din helbredstilstand vil jeg altid opfordre dig til at opsøge rette sted for udredning/kontrol. 

Selv om det er digitalt produkt - kan man så godt fortryde sit køb alligevel ?

Tak for et godt spørgsmål ! 😉

Som jeg kan se du er klar over, så er der normalt ikke fortrydelsesret på digitale produkter men jeg er ikke interesseret i utilfreds kunder 😉 Så prøv det af og se.. og kontakt mig så for en snak og se hvad vi finder ud af 😉 Som udgangspunkt skal du have afprøvet og gennemgået kurset og det kan også være et spørgsmål om instruktion evt.. men kontakt mg så ser vi hvad vi finder ud af 😉 

 

Hvad får jeg i kurset?

Gennemgang af kurset

Længde ca 1 minut

 En  personlig  velkomst  og lidt praktisk information

Længde; ca 16 min

Der kan være mange årsager til at vi ønsker at se på vores søvn. Dårlig søvnkvalitet ødelægger meget livskvalitet. Vi kender alle til dage og perioder med mangelfild søvn og kender til at være uoplagt og i minus energimsæssigt, i dårligt humør og uden overskud til det og dem i vores hverdag vi gerne vil være der for.  Der kan være utallige årsager til dårlig søvn. 

 

I kurset her er samlet viden der er nøje udvalgt for at give et helt grundlæggende udgangspunkt for de forskellige elementer i søvn. 

Der gennemgåes lidt misforståelser og ser på lidt konkret viden. Grundne til jeg ikke bare udarbejder en fil med øvelsen er jeg tror det er bedst at påvise problemerne og derefter gennemå fakta og så vise løsningerne- eller i al flad mine forslag. Og siden det nu engang er nemmere at huske noget efter at vi forstår hvorfor vi skal lave nogle ændringer.

Der ser vi ganske kort på; det autonome nervesystem, åndedræt og søvn – Vagusnerven – næsevejrtrækning – hvorfor det er vigtigt kontra mundvejrtrækning – hovedårsagen i denne forbindelse er nitrogenoxyd ! Vi runder hvorfor det er en misforståelse at afslappet søvn også inkluderer en åben mund. 

Ganske kort forslag til hvordan du afslutter din dag og overgangen til søvn – tankemylder –  kropsbevidsthed og hvordan du kommunikerer med dit nervesystem. 

Modulet er fyldt med fakta der gør det lettere for dig at forstå de ændringer du evt må foretage for at opnå bedre søvn.

 

 

Længde; ca  8 min 

I modulet her vises de forskellige greb hver for sig. 

På video gennemgår jeg hvor og hvordan grebene skal udføres  så kursets formål nås- nemlig at regulere – aktivere din krops eget autoimmune nervesystem, så du kickstarter din krops eget system inden søvn !  Jeg tror det er nemmere at forstå og især huske hvrfor vi skal ændre nogle ting for at opnå noget bedring- derfor lidt udførlig forklaring på grebene 

Længde ca 15 min

Her ser du selve øvelsen uden forklaringerne – selve sammensætningen – altså rækkefølgen er ikke tilfældig. Derfor anbefaler jeg du i al fald i starten udfører den som vist her – senere kan du evt udelukke enkelte dele eller udfore andre  dele flere gange. 

men i starten hvis deet er nyt for dig – vær åben og husk vi er forksellige. Vi rummer hver især vores egne historien og reaktioner i vores kroppe som vores nervesystem husker og gemmer. Derfor kan du godt reagere negativt og måske vil det  tage dig lidt tid at finde ud af kropsbevidsthed m.m. Hvis du har problemer og ønkser at tale med mig så kontakt mig endelig. Den hurtigste vej er risehouen@gmail.com så tager vi den derfra ! Du kan evt også gennemse øvelsen her på video nogle gange og printe den ud og have den liggende ved siden af din seng – måske du ikke bruger skærme ved din seng- så har du et udprint 😉

Her har du øvelsen du kan printe ud hvis du skulle få brug for at have den et sted uden internet for eksempel – eller du bare har lyst til at have et udprint og ikke har skærme i dit soveværelse.

Lidt om din instruktørs baggrund- lidt privat og en hel del professionelt;

OM

Følger hermed opfordringen til alle der udarbejder og udvikler tilbud og behandlinger til andre om at give et indblik i den problemstilling eller proces der er foregået. Nederst er en detaljeret oversigt, hvis ikke du er til det, så er her øverst den superkorte version; 

Jeg er en livslang multi-diagnose-kronikker, (Mix af medfødt bindevævs

sygdom og katastrofal rygoperation) og opgivet at afhjælpe. Har selv udviklet  forskellige mestrings metoder og er ofte blevet opfordret af specialister til at skrive en bog om teknikkerne. Men har udarbejdet et program  i stedet for da det giver bedre mulighed for personlig kontakt til brugerne. Desuden kommer der en del nye behandling stilbud som jeg løbende har uddannet mig, med  konceptets udgangspunkt; “Back to better life”  for øje.

Alt i godt samarbejde med diverse myndigheder, herhjemme i Danmark og Europa. 

Så samtidig  med min egen genoptræning/ rehabilitering uddanner jeg mig og udvikler konceptet der i dag tilbydes på Kallerupvej i Odense og online. 

Privat 

1964

Født i Nordjylland med arvelig bindevævssyg dom (E.D.S.) Ehlers Danloss, denne skabte meget forvirring som hos mange andre fejl diagnosticerede indtil korrekt diagnose stilles i 2003.

Livet igennem plaget af alvorlige immunforsvars problemer.

Født som kunstner af hjertet
– elsker kreativitet.
Skolegang og opvækst præget af alkoholmisbrug og mobning
Rejser som ung rigtig meget i udlandet.

 

1991
Rygoperation Ålborg Sygehus
-udfald; en alvorlig, sjælden rygmarvsskade med bla ubeskrivelig smertekaos, lammelser, føleforstyrrelser , ”termostaten” er i stykker, det ene ben fryser og føles som -20 frostgrader, resten af kroppen begravet under glødende lava. o m.m.
Begynder straks at arbejde i smerte/stress håndtering /tilpasning/ overlevelse pga den akut påførte skade og dens konsekvenser. 

KOMBI Teknikken opstår. 

I løbet af kort tid; multidiagnose patient.
Gennemgår “sundheds væsnets tilbud”
Men opgives at afhjælpe.

1994
Tilkendes invalide pension.

 

Fra 2000 til 2006
Tiltagende syg – nu ca 9 alvorlige diagnoser + dem man opgiver at udrede for pga de massive problems tillinger, bla skrøbeligt bindevæv pga EDSen.
Opgivet af afhjælpe det komplekse smerte og symptomkaos fra de mange diagnoser som hver i sær rummer svære problemer men de egentlige udfordringer ligger i den måde de interagerer med hinanden!

2006 – 2010
DMSO behandling hver 6. uge eksperimen terende,
urologisk afd OUH, sengeliggende. Ofte plejekrævende de år. 

Får tilfældigvis kendeskab til trykkammer behandling og får forhandlet mig til en række behandlinger.

2010
HBO – TRYKKAMMER BEHANDLING
Århus universitets hospital

Utrolig virkning, stor ændring i næsten samtlige diagnoser og symptom billedet helt ukendeligt – men sendes hjem uden at kunne få mere behandling.

International fundraising for at skaffe midler til udstyr til hjemmebrug – begynder at anvende udstyret /Trykkammer 

og oxygen ) i

2011
bruger udstyret hver dag – behandlings plan igangsættes af udenlandske professor i Hyperbaric Medicin; Philip James og hans partner Petra Kliempt
Står derefter selv for ansvaret for behandling og genoptræning.

 

2010 – 2013

UDVIKLER SMERTE STRESS BEHANDLING  2012 – 2019 Forbereder Institut for Innovativ Medicin
Ny oxygenmaske designes,
produktion + nyt koncept forberedes.

 

UDDANNELSER  – ARBEJDE /KURSER

FOLKESKOLEN

Bjerget Efterskole,Thy

DYREBRUGER – Aalborg zoo, cirkus, trænede servicedyr før de var “in”, dyreværns arbejde, o.m.m.

1988 – 1991 Aalborg Udgået fra “Skolen for håndværk og design”

1990 -1991 Selvstændig

2015 Hyperbaric Operator

2015 Hyperbaric tecnician

2015 OXYGEN ADMINI STRATOR PROVIDER

2015 MASTER HBO

2016 MBA Effektiv Lederkursus

2018; Kursus;
“Developing New Habits – Eliminating And Changing Old Habits”

2018; Kursus;
“Neuro plasticity: Neuroscience Synthesis To Rewire Your Brain”

2018; “Art Therapy Life Coach”

2018; “NLP Practitioner Certificate Course (Beginner to Advanced)”

2018; “NLP Master Practitioner Certificate (Advanced to Expert)”

2018 De første brugere begynder at anvende KOMBI Teknikken

 

2019; “Breathing Essentials: Breathing Pattern Disorders”

“Breathing: Improve your health with Nose breathing”

 

2020;”Breathing  Essentials: Foundation Form Function of the Core”

2020; “Just breathe 101 diaphragm in critical care”
Cross Border Seminars Debra Dent BPT Dip  Manip PT OCS (Emeritus) FCAMPT (Retired) Excellence in Medical Continuing Education

2020;  Maj 2020  American College Of Hyperbaric Medicin; 

“Covid 19 and HBO; What we know and what we dont know”

 

 

2020;   LANCERING  AF KOMBI TEKNIKKEN  – BEVIDST ÅNDEDRÆT

 

Flytter “INSTITUT FOR INNOVATIV MEDICIN” NOVEMBER 2020 ind på Kallerupvej 58, 5230 ODENSE M.

 2021; Selvsabotage Coach Uddannelse 

“Mit liv har været belastet af lidelse bla fra extreme smerter, har været gennem en livslang kamp for at “opretholde og vedligeholde” en evne til at have livskvalitet, samtidig med  har jeg uddannet mig fagligt så du kan være sikker og tryg ved de programmer der tilbydes. Desuden vil du vil møde et medmenneske der selv kender til livet som kroniker og den daglige kamp der ligger i at få en hverdag til at hænge sammen – ofte med de usynlige  problem stillinger som de største udfordringer. Og med empati som bærende element i hele Instituttets tilbliven.

Meget af  det faglige stof og uddannelser har været hentet i udlandet, og alt mit forarbejde er udarbejdet sådan det passer til vores danske sundheds væsens “tanke og tone” og krav. 

Dog med et fundamentalt anderledes udgangspunkt !  Samlet koncept er; “Back to better life” og hovedformålet er at højne livskvaliteten for hver enkelt der søger hjælp her. 

Alt har været vendt med samtlige danske sundheds myndigheder !

Dette lanceres nu i kærlighed til livet og det ydmyge håb at det må kunne hjælpe andre også”   

Kærlig hilsen  

Rise – 1. oktober 2020

 

For alt der tilbydes på Institut for Innovativ Medicin gælder at; 

-Oplever du ændring i din generelle helbreds situation skal du opsøge lægehjælp.

Du vil altid konsekvent blive henvist / opfordret til at opsøge rette sted for udredning, diagnosticering med henblik på behandling af en given tilstand.

Intet fra “House Of Houen” og “Institut for Innovativ Medicin” er, eller giver sig ud for at være diag nosticerings  værktøjer.

Kombi Træningen er ikke farlig på nogen måde men den skal udføres efter instruktion.

KOMBI Teknikken er ikke erstatning for anden fysisk træning.

KOMBIen opfordrer til blide bevægelser mere end fysisk hård træning idet  KOMBIens opfordringer handler om de specifikke øvelser du udfører for at opnå KOMBIens virkning som går i retning af at opnå afspændthed, at kunne finde styrke til at koordinere din holdning, afstressende virkning, bla at opnå kontakt til dit nervesystem eksempelvis via vagus nerven, at opnå krops bevidsthed og meget andet. Den får dig til at udføre en grundig træning af de muskler der støtter din krops vigtigste system- ilt og energi ! 

Uden dette system lever vi ikke ret længe. 

Træningen er af bla de muskler der hjælper og støtter dine lunger men KOMBIen giver dig derudover indsigt i systemet, dets vigtighed og viden om hvordan du styrker det system der helt grund læggende giver dig energi.  Ved at styrke det, vil du kunne udføre en hårdere decideret fysisk styrketræning af hele kroppen, samtidig, ved at kombinere den mentale del kan du opnå en balance og en kontrol af dine følelses mæssige, mentale reaktioner og dermed højne din egen indflydelse på din livskvalitet. 

I KOMBI Teknikken indgår bla  N.L.P.  som ganske kort forklaret står for; 

“Neuro” handler om dit nervesystem – altså det du (har opfattet og erfaret) og opfatter og erfarer nu.

“Linguistic” – er sprog. Altså sproglig udtryk og sammenhæng i det oplevede. 

“Programming”  betyder pro grammering; den måde vi anvender vores oplevelser som ligger i vores krop og sprog. 

I KOMBIen anvendes dette i sin reneste form, dvs du lærer eksempelvis at tage en erfaring op til analyse og derudfra planlægge en mere hensigts mæssig handling fremadrettet.

Det er supereffektiv resurse tænkning !

Du finder den her i KOMBIen kun anbefalet og anvendt i sin reneste form,  den rene teknik. Aldrig koblet sammen med andre ting som eksempelvis hypnose eller andre ting som meditation af den type hvor du eksempelvis opfordres til at “tømme hovedet/sindet”

Der ligger  en klar bevidst holdning til dette om at vores hjerne er designet til at arbejde – ikke til at tømmes ! 

Og hjernen arbejder uanset hvor meget du anstrenger dig for at fjerne tanke virksomhed fra den, eller i minutter fjerne fokus på en situation fra din bevidsthed vil problemet eller situationen være der så snart du igen “lader tankerne få frit løb” 

Derfor anbefales du altid fra min side til at forholde dig til det din hjerne, dit sind og din krop fortæller dig og arbejde ud derfra.

Intet fra Institut for Innovativ Medicin har sit ophav eller inspiration fra filosofi, religiøse, følelsesmæssige oplevelser, spiritisme, yoga m.m.

Intet menneske kan tage patent på “åndedrættet” men det kan studeres, specifikke funktioner kan sammenfattes og finpudses for at opnå yderligere effekt for positiv udbytte og derigennem styrke kroppens egne sunde, stærke funktioner og derved modvirke negative virkninger af eksempelvis stress, smerter, forebygge og mindske  skadelige følger af eks fejlspændinger m.m. Dette er KOMBIen et eksempel på.

Alt her kan forklares via videnskabelig forskning, læren om anatomi og fysiologi, 31 års daglig erfaring og finpudsning af de specifikke elementer, sund fornuft, intens udvikling, af behandlinger, kurser, forløb m.m.

Du lærer at anvende din sunde fornuft i din brug af KOMBIen ud fra dine specielle behov, erfaringer og situation.

Rise Houen 

Marts 2022

https://ugeavisen.dk/ugeavisenodense/artikel/smertehelvede-tvang-rise-til-alternative-metoder-nu-har-hun-forbedret-sit-liv-gennem-egenbehandling?fbclid=IwAR2WDdiPtuV4z06p0sw1X8wum5rlNCZVGL_BToCEucg_c7La6MpXgXEUWr8

Henvisning og invitation til et trygt og varmt  fællesskab om dit åndedræt – helt fra det grundlæggende stof;

https://www.facebook.com/groups/kombien

 

Hvad siger brugerne ?

"Er stadig ny kombi bruger og har haft stor effekt af at implementere de forskellige ting i min hverdag og er begejstret ! er bare ked af jeg ikke har haft kendskab til hvor stor effekt det kunne have at være bevidst om sit åndedræt - kombi teknikken er helt vild imponerende. og jeg er som sagt kun i gang med at bruge den, men har allerede meget mere energi der gør mig i stand til at gøre mange flere ting i min hverdag- det er så værdsat - hver dag Tænk at pauser og bevidsthed om åndedræt og nervesystem kan gøre så stor forskel- jeg lader op mange gange om dagen og går slet ikke kold mere og kan stadig ikke helt forstå at jeg u har endnu et kursus der handler om søvn - og at jeg ikke skal betale for det..fordi jeg har købt kombien ! Har afprøvet sovekurset og er forbavset over at det er bedst at sove med lukket mund.. Kurset har faktisk flere store emner i sig selv om det kun - i titlen handler om nervesystemet- så er hele situationen med næse og mundånding også med... plus flere ekstra gevinster man først opdager om morgenen - genialt !!! J. Berggren Juni 2022
J. Berggren, juni 2022
KOMBI Bruger
"Jeg har kæmpet i en del år meget med at få en bedre søvn. Har problemer med senfølger der er meget stressende og gør jeg spænder meget og jeg har store problemer med mareridt - Har brugt en del af KOMBI Teknikken med god effekt men det her kursus har mange små fif som gør det meget nemmere at slappe bedre af. Har færre smerter i tindinger, kæber og hals og nakke efter jeg er begyndt at bruge det her kursus. Jeg var mere udhvilet og følte mig meget bedre tilpas allerede efter første nat" "KOMBITeknikbruger "
M. Hansen, Fyn 2022
KOMBI Bruger
"Jeg har prøvet dette mini kursus. Det kræver ikke ret meget og det er nemt at udføre øvelserne, efter første gang mærkede jeg at kroppen regerede på det, ved at jeg begyndte at gabe og fik lyst til at strække mig. Rise fortæller mig at det er et tegn på at det virker. Jeg følte meget ro i kroppen hvilket var meget behagelig. Så jeg kan kun anbefale alle der har angst eller har svært ved at sove at prøve dette, det er virkelig godt" L. Knudsen, Fyn 😃😀
Laila Knudsen, Fyn, 2022
KOMBI Teknikken

Andre minikurser der kunne

have din interesse !

kursus 2

"The full body wrap"

På vej - kom snart igen 😉

minikursus 3

Minikursus 3

På vej - kom snart igen 😉

på vej - kommer snart 😉

5 lessons - 4:11 hours
se mere - klik her

Flere kurser

der måske kunne have din interesse

minikursus 4

på vej

På vej - kom snart igen

på vej

5 moduler- 4:11 timer

Miniforløb

på vej

På vej kom snart igen 😉

på vej

På vej - vend snart tilbage