N.L.P.

Hvad er N.L.P ?

Det står (hurtig forklaret) for; Neuro-linguistic programming. Neuro handler om dit nervesystem – altså det du opfatter og  erfarer!

Linguistic – er sprog, altså sproglig udtryk og sammenhæng i det oplevede – og programming betyder programmering; den måde vi anvender vores oplevelser som ligger i vores krop og sprog.

– så igen (ganske kort) kan siges;

Du kan tage en erfaring op til analyse og lægge en plan med bedre udfald eller resultat end du før har erfaret. Dvs et yderst  effektivt værktøj at kende til. Det er høj -resource tænkning!

Det der ofte sker når vi bliver stressede i en situation er at vi vælger “den letteste vej” -ofte den på autopiloten..hvilket sjældent er godt !

N.L.P. coaching er yderst effektivt overfor ændringer i livet, smerter og fastlåste handlemønstre, dig der ønsker en mere hensigtsmæssigt måde at håndtere situationer på.

Den rene teknik 

Jeg anvender kun den rene teknik, ikke suppleret med andre ting. Du får en logisk og letforståelig forklaring på årsag og virkning. 

Et forløb skal aftales – ring gere allerede i dag på tlf; 30 21 85 81 og aftal afklarende samtale og snak om muligheder.

Kan afvikles på Kallerupvej 58 eller online.