minikurset “Aktiver din Vagus til max afspænding -perfekt til søvn og afslapning”

fakta +

1 teknik vist

2

Videoer

Alle

niveauer

ca 21 min.

video +pdf fil

PRIS;

78 KR

Onlinekurset; "The Full Body wrap - reguler din vagusnerve maximalt"

Kender du det at  være  dødtræt – og ligger i din seng og længes efter at sove og vågne frisk i morgen tidlig ?

For du ved du har brug for energi til en lang dag….

Men søvnen vil bare ikke indfinde sig- du vender og drejer dig mere og mere frustreret og til sidst næsten desperat.. hvad gør man ?

Til sidste står du op og vandrer hvileløst rundt, drikker lidt vand, og prøver igen, …… 

Måske er denne situation velkendt for dig kun nogle gange om året, måske  nogle gange om ugen,  eller et tilbagevendende problem hver nat ?

Meget frustrerende og årsagerne til dette kan være mange  !!

Lige fra  at du lider af smerter, stress, bekymringstanker, angst eller har et overmættet nervesystem, at  du spænder op pga ængstelse eller tankemylder …

Denne lette teknik der viser dig hvordan du “vækker” – eller regulerer dit nervesystem og  bla kan opnå bedre søvnkvalitet er let at udføre. 

“Vagus – den vandrende nerve” – forbinder dine organer  i kroppen

Denne øvelse behandler den del af din Vagusnerve der er nede i din krop. Vagusnerven er kroppens 10 kranienerve, den løber ned i kroppen og forbinder organer og er en vigtig del af dit nervesystem. 

Åndedrættet er “døren” til din Vagusnerve der  bla styrer dit autonome  nervesystem – altså det system der bla får din puls og blodtryk til at falde, får dig til at slappe af efter stressende situationer – og altså også er med til at styre din søvn. Ved at bruge denne lette teknik kan du kickstarte dit nervesystem i at finde ro, afslappethed, søvnighed og lækker døsighed.

Dette kursus viser en meget let øvelse der virkelig regulerer din Vagus og åbner op for kroppens eget autonome nervesystem – det  er det der sørger for restitution, afspænding, hvile, fordøjelse….m.m.

At få din vagus reguleret før søvn vil  give dig en dyb ro, nærvær, rigtig god kropsbevidsthed, og hjælpe dig til at skabe en god stemning i din krop før søvn. 

Overgangen fra dag til nat kan være problematisk og en udfordring hvis du lever med smerter eller psykiske problemer der gør det svært at mærke sig selv. En del forsøger at hoppe denne overgang over emd evt at spille musik, se film på en skærm mens der håbes på at kroppen overgiver sig og falder i søvn uden at skulle mærke og forholde sig til udfordrende følelser og situationer.

At få Vagus kickstartet er en god hjælp – kroppen bevæger sig selv hen i ro og afspændthed … 

kurset er til dig hvis du kender til bare nogle af følgende situationer .....

 • Vågner ofte om morgenen uoplagt, stiv og anspændt i kroppen
 • Dig der skal starte med eks Sleeptape eller andet der skal hjælpe dig med at holde munden lukket mens du sover
 • Dig der har tankemylder når du lægger dig
 • Dig der bekymrer dig for meget til at kunne sove
 • Dig der lider af angst
 • Dig der lider af stress og ikke kan finde kontakt til kroppen
 • Dig der lider af disociation i lidt sværere grad
 • Dig der lider af depression
 • Dig der har svært ved overgangen fra aften til nat- ikke ved hvad du skal stille op med dig selv, dine tanker og følelser og har erfaring med det kan udvikle sig til overbekymringer og måske plejer at have en skærm med film kørende for at abstrahere fra tanker og følelser. 

Når du har gennemgået dette kursus ved du ...

 •  Hvordan du hurtigt kan regulere dit nervesystem vha Vagusnerven
 • Hvordan du dermed kan dæmpe stress
 • Hvordan du kan hjælpe  dig selv hvis du lider af angst, mareridt, tankemylder og bekymrende spekulationer.
 • Hvordan du opnår en bedre kropsbevidsthed
 • Hvordan dig der lider af smerter af forskellig karakter kan hjælpe din krop til bedre at spænde af
 • Hvordan du på en god måde- ved at kickstarte kroppens eget antistress system kan hjælpe dig selv til at holde gode pauser i løbet af dagen
 • Hvordan du kickstarter en sund tilstand i din krop  der handler om restitution, fordøjelse og at bearbejde de indtryk du har fået i dagens løb- at få ryddet op

Med denne nøje udvalgte viden og metode kan du;

 • Få en dybere indsigt i din krops krops reaktioner.
 • Stoppe tankemylder, grublerier, m.m.
 • Lære at håndtere forskellige situationer også om dagen hvor en regulering af dit nervesystem vil hjælpe dig.
 • Få indsigt i hvordan du grundlæggende kan hjælpe dig selv via åndedrættet  og nervesystemet.
 • Lære at sove så du får en bedre søvnkvalitet og vågner frisk, veludhvilet og med en positiv glæde til en ny dag.

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Hvad har åndedrættet med nervesystemet at gøre?

Tak for et godt spørgsmål ! 

Vores åndedræt og vores nervesystem hænger nøje sammen – vores åndedræt er både automatisk og viljeført. Dvs vi kan glemme alt om det og det kører pr automatik – men lige så snart vi er bevidste om ind og udånding reagere vores krop på det ! Når vi gør noget så simpelt som trækker vejret ind via næsen mens vi tæller til fire og puster langsomt ud mens vi tæller til 8 fortæller vi vores nervesystem at vi har den fulde kontrol og at verden er tryg. Ingen fare. Når vi trækker vores udånding ud så den er længere end vores indånding aktiverer vi vores autonome nervesystem- det er den del der gør vi kan slappe af, geare ned efter en hektisk og måske meget stressende situation. Det helende i vores system – det er meget sundt at styre visse ting bevidst. Det er hurtigt at mærke forskel når vi eks har længere udånding end indånding- emnet er stort men prøv denne lille øvelse og mærk forskel 

Er kurset på dansk ? og til at forstå - jeg er ikke medicinsk uddannet

Tak for et supergodt og releveant spørgsmål.

Kurset  – samt al materiale jeg producerer er på letforståeligt sprog.

Jeg gør mig stor umage med at bruge letforståeligt sprog, dvs ikke flere fagord end nødvendigt og dem der skal være der forklares.

HVAD GØR VAGUSNERVEN NEDE I KROPPEN?

Tak for et godt spørgsmål. Vagusnerven løber fra kraniet og hele vejen ned gennem din krop og er forbundet til mange organer. Vagus er vigtig for din trivsel og gør at du kan hele op og komme til kræfter efter stressede situationer. Vagus har travlt når du sover – travlt med fordøjelse, gøre dit immunforsvar stærkt, og meget mere. Ved at aktivere den før søvn eller hvil vil den forstærke det afstressende arbejde den udfører i din krop. Det er det stik modsatte som når den går i stressmode.

Jeg kender ikke easyme systemet

Tak for spørgsmålet 😉  

Easyme er et dansk bookingsystem der er udviklet til også at være kursusplatform, har deres egen betalingslicens til bla mobilepay – så det er langt nemmere for både dig som køber  – hvis du kan lide at betale med mobilepay 😉 Og mig som producent at kurser og beandlingsforløb. Lige så snart du betaler er det til det sted kurset ligger og du modtager straks efter login oplysninger osv- det er så enkelt. Og så er det dansk, let at gå til for både dig og mig så selv om det ser lidt …nyt…ud så er det ganske ok – og trygt at svinge sit kort der  😉 

Er det virkelig rigtigt at når jeg har købt KOMBIen så skal jeg ikke betale for det her kursus ?

JA – det er helt rigtigt forstået. ! 

Sagen er at siden du har valgt at have tillid til min KOMBI Teknik så modtager du helt automatisk de opdateringer der kommer på kurset. Så bla søvnkurset dukker helt automatisk op i din kursusplatform- der hvor du ser KOMBIen 😉 

God fornøjelse og sov godt 😉 

Er det er quickfix mod stress?

Tak for et godt spørgsmål – det kan hurtigt besvares !

NEJ- kurset her er ikke et quickfix. At påstå den slags vil være at udvise totalt uvidenhed og respektløshed overfor den komplekse tilstand stress er !

Kurset viser hvordan du aktiverer og regulerer vagus nerven. Dvs vi arbejder med din krops eget nervesystem – det der svinger mellem stress( fight or fligth) eller ro og fordøjelse ! Heldigvis HAR vi en mulighed for at styre hvordan vi har det via åndedrættet og ved at arbejde med at styrke den rolige ituation i vores krop jo mere kan vi hjælpe os selv mod stress. Men nej bestemt ingen løfter om quickfix men når vi arbejder med åndedrættet sker der målbare og mærkbare ændringer- men kompleks stress kræver flersidet behandling

Selv om det er digitalt produkt - kan man så godt fortryde sit køb alligevel ?

Tak for et godt spørgsmål ! 😉

Som jeg kan se du er klar over, så er der normalt ikke fortrydelsesret på digitale produkter men jeg er ikke interesseret i utilfreds kunder 😉 Så prøv det af og se.. og kontakt mig så for en snak og se hvad vi finder ud af 😉 Som udgangspunkt skal du have afprøvet og gennemgået kurset og det kan også være et spørgsmål om instruktion evt.. men kontakt mg så ser vi hvad vi finder ud af 😉 

 

Hvad får jeg i kurset?

Gennemgang af kurset

Længde ca 5 minut

 En  personlig  velkomst  og lidt praktisk information

Længde; ca 16 min

Der kan være mange årsager til at vi ønsker at se på vores søvn. Dårlig søvnkvalitet ødelægger meget livskvalitet. Vi kender alle til dage og perioder med mangelfild søvn og kender til at være uoplagt og i minus energimsæssigt, i dårligt humør og uden overskud til det og dem i vores hverdag vi gerne vil være der for.  Der kan være utallige årsager til dårlig søvn. 

 

I kurset her er samlet viden der er nøje udvalgt for at give et helt grundlæggende udgangspunkt for de forskellige elementer i søvn. 

Der gennemgåes lidt misforståelser og ser på lidt konkret viden. Grundne til jeg ikke bare udarbejder en fil med øvelsen er jeg tror det er bedst at påvise problemerne og derefter gennemå fakta og så vise løsningerne- eller i al flad mine forslag. Og siden det nu engang er nemmere at huske noget efter at vi forstår hvorfor vi skal lave nogle ændringer.

Ganske kort forslag til hvordan du afslutter din dag og overgangen til søvn – tankemylder –  kropsbevidsthed og hvordan du kommunikerer med dit nervesystem. 

Modulet er fyldt med fakta der gør det lettere for dig at forstå de ændringer du evt må foretage for at opnå bedre søvn.

 

Længde ca 15 min

Her ser du selve øvelsen uden forklaringerne – selve sammensætningen – altså rækkefølgen er ikke tilfældig. Derfor anbefaler jeg du i al fald i starten udfører den som vist her – senere kan du evt udelukke enkelte dele eller udfore andre  dele flere gange. 

men i starten hvis deet er nyt for dig – vær åben og husk vi er forksellige. Vi rummer hver især vores egne historien og reaktioner i vores kroppe som vores nervesystem husker og gemmer. Derfor kan du godt reagere negativt og måske vil det  tage dig lidt tid at finde ud af kropsbevidsthed m.m. Hvis du har problemer og ønkser at tale med mig så kontakt mig endelig. Den hurtigste vej er risehouen@gmail.com så tager vi den derfra ! Du kan evt også gennemse øvelsen her på video nogle gange og printe den ud og have den liggende ved siden af din seng – måske du ikke bruger skærme ved din seng- så har du et udprint 😉

Her har du øvelsen du kan printe ud hvis du skulle få brug for at have den et sted uden internet for eksempel – eller du bare har lyst til at have et udprint og ikke har skærme i dit soveværelse.

Lidt om din instruktørs baggrund- lidt privat og en hel del professionelt;

OM

Følger hermed opfordringen til alle der udarbejder og udvikler tilbud og behandlinger til andre om at give et indblik i den problemstilling eller proces der er foregået. Nederst er en detaljeret oversigt, hvis ikke du er til det, så er her øverst den superkorte version; 

Jeg er en livslang multi-diagnose-kronikker, (Mix af medfødt bindevævs

sygdom og katastrofal rygoperation) og opgivet at afhjælpe. Har selv udviklet  forskellige mestrings metoder og er ofte blevet opfordret af specialister til at skrive en bog om teknikkerne. Men har udarbejdet et program  i stedet for da det giver bedre mulighed for personlig kontakt til brugerne. Desuden kommer der en del nye behandling stilbud som jeg løbende har uddannet mig, med  konceptets udgangspunkt; “Back to better life”  for øje.

Alt i godt samarbejde med diverse myndigheder, herhjemme i Danmark og Europa. 

Så samtidig  med min egen genoptræning/ rehabilitering uddanner jeg mig og udvikler konceptet der i dag tilbydes på Kallerupvej i Odense og online. 

Privat 

1964

Født i Nordjylland med arvelig bindevævssyg dom (E.D.S.) Ehlers Danloss, denne skabte meget forvirring som hos mange andre fejl diagnosticerede indtil korrekt diagnose stilles i 2003.

Livet igennem plaget af alvorlige immunforsvars problemer.

Født som kunstner af hjertet
– elsker kreativitet.
Skolegang og opvækst præget af alkoholmisbrug og mobning
Rejser som ung rigtig meget i udlandet.

 

1991
Rygoperation Ålborg Sygehus
-udfald; en alvorlig, sjælden rygmarvsskade med bla ubeskrivelig smertekaos, lammelser, føleforstyrrelser , ”termostaten” er i stykker, det ene ben fryser og føles som -20 frostgrader, resten af kroppen begravet under glødende lava. o m.m.
Begynder straks at arbejde i smerte/stress håndtering /tilpasning/ overlevelse pga den akut påførte skade og dens konsekvenser. 

KOMBI Teknikken opstår. 

I løbet af kort tid; multidiagnose patient.
Gennemgår “sundheds væsnets tilbud”
Men opgives at afhjælpe.

1994
Tilkendes invalide pension.

 

Fra 2000 til 2006
Tiltagende syg – nu ca 9 alvorlige diagnoser + dem man opgiver at udrede for pga de massive problems tillinger, bla skrøbeligt bindevæv pga EDSen.
Opgivet af afhjælpe det komplekse smerte og symptomkaos fra de mange diagnoser som hver i sær rummer svære problemer men de egentlige udfordringer ligger i den måde de interagerer med hinanden!

2006 – 2010
DMSO behandling hver 6. uge eksperimen terende,
urologisk afd OUH, sengeliggende. Ofte plejekrævende de år. 

Får tilfældigvis kendeskab til trykkammer behandling og får forhandlet mig til en række behandlinger.

2010
HBO – TRYKKAMMER BEHANDLING
Århus universitets hospital

Utrolig virkning, stor ændring i næsten samtlige diagnoser og symptom billedet helt ukendeligt – men sendes hjem uden at kunne få mere behandling.

International fundraising for at skaffe midler til udstyr til hjemmebrug – begynder at anvende udstyret /Trykkammer 

og oxygen ) i

2011
bruger udstyret hver dag – behandlings plan igangsættes af udenlandske professor i Hyperbaric Medicin; Philip James og hans partner Petra Kliempt
Står derefter selv for ansvaret for behandling og genoptræning.

 

2010 – 2013

UDVIKLER SMERTE STRESS BEHANDLING  2012 – 2019 Forbereder Institut for Innovativ Medicin
Ny oxygenmaske designes,
produktion + nyt koncept forberedes.

 

UDDANNELSER  – ARBEJDE /KURSER

FOLKESKOLEN

Bjerget Efterskole,Thy

DYREBRUGER – Aalborg zoo, cirkus, trænede servicedyr før de var “in”, dyreværns arbejde, o.m.m.

1988 – 1991 Aalborg Udgået fra “Skolen for håndværk og design”

1990 -1991 Selvstændig

2015 Hyperbaric Operator

2015 Hyperbaric tecnician

2015 OXYGEN ADMINI STRATOR PROVIDER

2015 MASTER HBO

2016 MBA Effektiv Lederkursus

2018; Kursus;
“Developing New Habits – Eliminating And Changing Old Habits”

2018; Kursus;
“Neuro plasticity: Neuroscience Synthesis To Rewire Your Brain”

2018; “Art Therapy Life Coach”

2018; “NLP Practitioner Certificate Course (Beginner to Advanced)”

2018; “NLP Master Practitioner Certificate (Advanced to Expert)”

2018 De første brugere begynder at anvende KOMBI Teknikken

 

2019; “Breathing Essentials: Breathing Pattern Disorders”

“Breathing: Improve your health with Nose breathing”

 

2020;”Breathing  Essentials: Foundation Form Function of the Core”

2020; “Just breathe 101 diaphragm in critical care”
Cross Border Seminars Debra Dent BPT Dip  Manip PT OCS (Emeritus) FCAMPT (Retired) Excellence in Medical Continuing Education

2020;  Maj 2020  American College Of Hyperbaric Medicin; 

“Covid 19 and HBO; What we know and what we dont know”

 

 

2020;   LANCERING  AF KOMBI TEKNIKKEN  – BEVIDST ÅNDEDRÆT

 

Flytter “INSTITUT FOR INNOVATIV MEDICIN” NOVEMBER 2020 ind på Kallerupvej 58, 5230 ODENSE M.

 2021; Selvsabotage Coach Uddannelse 

“Mit liv har været belastet af lidelse bla fra extreme smerter, har været gennem en livslang kamp for at “opretholde og vedligeholde” en evne til at have livskvalitet, samtidig med  har jeg uddannet mig fagligt så du kan være sikker og tryg ved de programmer der tilbydes. Desuden vil du vil møde et medmenneske der selv kender til livet som kroniker og den daglige kamp der ligger i at få en hverdag til at hænge sammen – ofte med de usynlige  problem stillinger som de største udfordringer. Og med empati som bærende element i hele Instituttets tilbliven.

Meget af  det faglige stof og uddannelser har været hentet i udlandet, og alt mit forarbejde er udarbejdet sådan det passer til vores danske sundheds væsens “tanke og tone” og krav. 

Dog med et fundamentalt anderledes udgangspunkt !  Samlet koncept er; “Back to better life” og hovedformålet er at højne livskvaliteten for hver enkelt der søger hjælp her. 

Alt har været vendt med samtlige danske sundheds myndigheder !

Dette lanceres nu i kærlighed til livet og det ydmyge håb at det må kunne hjælpe andre også”   

Kærlig hilsen  

Rise – 1. oktober 2020

 

For alt der tilbydes på Institut for Innovativ Medicin gælder at; 

-Oplever du ændring i din generelle helbreds situation skal du opsøge lægehjælp.

Du vil altid konsekvent blive henvist / opfordret til at opsøge rette sted for udredning, diagnosticering med henblik på behandling af en given tilstand.

Intet fra “House Of Houen” og “Institut for Innovativ Medicin” er, eller giver sig ud for at være diag nosticerings  værktøjer.

Kombi Træningen er ikke farlig på nogen måde men den skal udføres efter instruktion.

KOMBI Teknikken er ikke erstatning for anden fysisk træning.

KOMBIen opfordrer til blide bevægelser mere end fysisk hård træning idet  KOMBIens opfordringer handler om de specifikke øvelser du udfører for at opnå KOMBIens virkning som går i retning af at opnå afspændthed, at kunne finde styrke til at koordinere din holdning, afstressende virkning, bla at opnå kontakt til dit nervesystem eksempelvis via vagus nerven, at opnå krops bevidsthed og meget andet. Den får dig til at udføre en grundig træning af de muskler der støtter din krops vigtigste system- ilt og energi ! 

Uden dette system lever vi ikke ret længe. 

Træningen er af bla de muskler der hjælper og støtter dine lunger men KOMBIen giver dig derudover indsigt i systemet, dets vigtighed og viden om hvordan du styrker det system der helt grund læggende giver dig energi.  Ved at styrke det, vil du kunne udføre en hårdere decideret fysisk styrketræning af hele kroppen, samtidig, ved at kombinere den mentale del kan du opnå en balance og en kontrol af dine følelses mæssige, mentale reaktioner og dermed højne din egen indflydelse på din livskvalitet. 

I KOMBI Teknikken indgår bla  N.L.P.  som ganske kort forklaret står for; 

“Neuro” handler om dit nervesystem – altså det du (har opfattet og erfaret) og opfatter og erfarer nu.

“Linguistic” – er sprog. Altså sproglig udtryk og sammenhæng i det oplevede. 

“Programming”  betyder pro grammering; den måde vi anvender vores oplevelser som ligger i vores krop og sprog. 

I KOMBIen anvendes dette i sin reneste form, dvs du lærer eksempelvis at tage en erfaring op til analyse og derudfra planlægge en mere hensigts mæssig handling fremadrettet.

Det er supereffektiv resurse tænkning !

Du finder den her i KOMBIen kun anbefalet og anvendt i sin reneste form,  den rene teknik. Aldrig koblet sammen med andre ting som eksempelvis hypnose eller andre ting som meditation af den type hvor du eksempelvis opfordres til at “tømme hovedet/sindet”

Der ligger  en klar bevidst holdning til dette om at vores hjerne er designet til at arbejde – ikke til at tømmes ! 

Og hjernen arbejder uanset hvor meget du anstrenger dig for at fjerne tanke virksomhed fra den, eller i minutter fjerne fokus på en situation fra din bevidsthed vil problemet eller situationen være der så snart du igen “lader tankerne få frit løb” 

Derfor anbefales du altid fra min side til at forholde dig til det din hjerne, dit sind og din krop fortæller dig og arbejde ud derfra.

Intet fra Institut for Innovativ Medicin har sit ophav eller inspiration fra filosofi, religiøse, følelsesmæssige oplevelser, spiritisme, yoga m.m.

Intet menneske kan tage patent på “åndedrættet” men det kan studeres, specifikke funktioner kan sammenfattes og finpudses for at opnå yderligere effekt for positiv udbytte og derigennem styrke kroppens egne sunde, stærke funktioner og derved modvirke negative virkninger af eksempelvis stress, smerter, forebygge og mindske  skadelige følger af eks fejlspændinger m.m. Dette er KOMBIen et eksempel på.

Alt her kan forklares via videnskabelig forskning, læren om anatomi og fysiologi, 31 års daglig erfaring og finpudsning af de specifikke elementer, sund fornuft, intens udvikling, af behandlinger, kurser, forløb m.m.

Du lærer at anvende din sunde fornuft i din brug af KOMBIen ud fra dine specielle behov, erfaringer og situation.

Rise Houen 

Marts 2022

https://ugeavisen.dk/ugeavisenodense/artikel/smertehelvede-tvang-rise-til-alternative-metoder-nu-har-hun-forbedret-sit-liv-gennem-egenbehandling?fbclid=IwAR2WDdiPtuV4z06p0sw1X8wum5rlNCZVGL_BToCEucg_c7La6MpXgXEUWr8

Henvisning og invitation til et trygt og varmt  fællesskab om dit åndedræt – helt fra det grundlæggende stof;

https://www.facebook.com/groups/kombien

 

Hvad siger brugerne ?

"Er stadig ny kombi bruger og har haft stor effekt af at implementere de forskellige ting i min hverdag og er begejstret ! Har brugt det første Vagus kursus hver aften og det gør en kæmpeforskel for mig- har så udvidet min aften rutine med dette her først. Har kun benyttet det 7 gange men alligevel mærker jeg en langt dybere effekt i forhold til afspænding og det er være i hele kroppen. Og jeg sover sm en hest !!! J. Berggren Juni 2022
J. Berggren, juni 2022
KOMBI Bruger
"Er i indkørselsfasen af at bruge Vagus øre kurset og synes allerede at kunne mærke en stor ændring i min søvnkvalitet. Jeg har meget mere energi. Har kun prøvet dette udvidelses kursus og synes det er lidt anderledes at lave men virkningen var der helt sikkert. Meget dybere afspænding og ro i kroppen Havde meget indre varme i hele kroppen". Kunne mærke hele kroppen på en gang- det gav en god helhedsoplevelse "KOMBITeknikbruger - og bruger af Væk din Vagus og sov bedre"
M. Hansen, Fyn 2022
KOMBI Bruger
"Jeg har prøvet dette mini kursus. Det kræver ikke ret meget og det er nemt at udføre øvelserne, efter første gang mærkede jeg at kroppen regerede på det, ved at jeg begyndte at gabe og fik lyst til at strække mig. Rise fortæller mig at det er et tegn på at det virker. Jeg følte meget ro i kroppen hvilket var meget behagelig. Så jeg kan kun anbefale alle der har angst eller har svært ved at sove at prøve dette, det er virkelig godt" L. Knudsen, Fyn 😃😀
Laila Knudsen, Fyn, 2022
KOMBI Teknikken

Andre minikurser der kunne

have din interesse !

kursus 2

minikursus 3

Minikursus 3

På vej - kom snart igen 😉

MINI forløb; Ånd ud og zoom ind !

5 moduler - 4:1 timer
se mere - klik her

Flere kurser

der måske kunne have din interesse

minikursus 4

på vej

På vej - kom snart igen

på vej

5 moduler- 4:11 timer

Miniforløb

på vej

På vej kom snart igen 😉

på vej

På vej - vend snart tilbage