“Genfind din ro” – Ånd ud og zoom ind. Miniforløb2022.

ro i

nervesystemet

6 lette

moduler

Alle

niveauer

Kun

Juli 2022-
kun kort tid !

øvelser

kan printes

"Genfind din ro

Minikursus sommeren 2022;
reguler dit nervesystem med få øvelser - find ro og frisk energi !

Efter nogle turbulente år hører jeg  mange sige de savner RO men har svært ved at finde den

– eller rettere GENfinde den !

Føler du også den sidste tid  har været hæsblæsende og har du længtes efter RO til at kunne fordybe dig i sommerens skønne sysler som at pusle i haven, mærke sandet under dine tæer ved stranden,  duften af  den friske sommervarme jord mens du slapper af i hængekøjen med en gammeldag bog i hænderne og iskaffen i glasset ?

Eller trænger du til at være kreativ ?

At kunne fordybe dig og glemme tid og sted ?

Og nu hvor sommeren er her – du har måske tiden,  vejret og muligheden for det- men roen vil ikke indfinde sig !! 

Så  er her måske lige løsningen du savner – et lille minikursus baseret på nogle helt grundlæggende principper. 

I forhold til din balance, både fysisk og psykisk er det;

Grounding/jordforbindelse – holdning- åndedræt dels til ro og dels til hvile og ro.

I klinikken har vi med disse grundlæggende principper genskabt roen – eller med andre ord; reguleret nervesystemet.

Derfor dette lille forløb som du kan have med dig overalt bare du har en skærm -eller HVIS du i denne sommer er helt skærmfri  for at tage en digital detox kan du printe øvelserne ud og have med dig overalt! 

“Sommer-special 2022 –

Genfind din ro – Ånd ud og Zoom ind!” er et lille mini-redskab hvis formål er at aflaste og hjælpe dig med at regulere dit nervesystem via lette øvelser baseret på udvalgt viden og meget lette øvelser du kan bruge resten af livet.

Gør det udendørs og styrk dine sanser 

 Øvelserne kan med fordel udføres i naturen hvor du kan aktivere dit sanser maximalt hvad enten det eksempelvis  er i hængekøjen i din egen have, med strandsand under tæerne på en fjern strand eller et helt 3 sted.

Du får  viden  der kan hjælpe dig med at  finde den balance der kan være svær at finde efter en lang periode med så store ændringer som vi har oplevet de sidste år,  det har været fra den ene yderlighed til den anden. 

Og mens mange i nedlukningen led afsavn i isolationen er mange nu overmætte af sanseindtryk og føler sig rastløse.

Grunden – eller ideen til dette lille redskab er, at jeg hører mange i min klinik/værksted fortælle at de glæder sig til sommerferien i år- de savner ro og balance men mange føler rastløshed og mangel på den indre balance de normalt har eller formår at finde.

Vi har afprøvet nogle få men yderst effektive grundprincipper med stor og rigtig god virkning.

Corona nedlukningen var  præget af frygt for en  sygdom man ikke kendte til og derfor ikke kendte forløbet af, eftervirkningerne af osv.

Fakta om dit nervesystem er, at det konstant søger , skanner omgivelserne for at tjekke om du er sikker og tryg.

Hvis det ikke finder den sikkerhed er nervesystemets opgave at være på vagt og afvente om der er grund til en yderligere at hæve af farenivauet- og dermed stressen der opstår når nervesystemet afgør om du skal flygte, kæmpe, eller hvilken strategi der er passende for at få dig så godt og sikkert gennem en trussel.

Corona og nedlukningen blev en lang stressende affære og desværre forblev mange i en  tilstand af stres og følelse af usikkerhed, utryghed og hjælpeløshed.

Hvis vi kigger på vekselvirkningen mellem nervesystemet og åndedrættet (som jo er kroppens vigtigste system nemlig energi systemet) og som er uløseligt tæt knyttet til dit nervesystem (det er jo åndedrættet der meget hurtigt skal finde energi til en evt akut flugt) så er den første reaktion på mulig fare, at åndedrættet ændres. Og bliver  overfladisk hvilket gør at du praktisk talt er i  hævet stressniveau indtil situationen løses hvilken den ofte gør – men coronatiden var en meget lang periode og mange var i konstant stress! 

En del der kom her i klinikken havde hurtigt udviklet et overfladisk åndedrætsmønster der blev en dårlig vane der havde udmattelse, manglende gnist, overskud, dårlig søvn, ingen initiativ, sammenfalden holdning, knude i maven, ængstelse osv osv osv. som følge !

Og senere – en ret pludselig oplukning med masser af social kontakt igen- arbejde, familier, venner, fritidsaktiviteter igen, store koncerter.. en stor modsætningsfyldt kontrast til nedlukningen!  Men for mange stadig præget af utryghed  især hvis der er kroniske helbredsproblemer som en del af hverdagslivet!

Og nu – hvor tiden er fløjet af sted hører jeg mange sige de føler sig trætte- overmætte og undrer sig over at de har svært ved at geare ned – at finde den tidligere ro og i stedet er der en rastløshed og uro.

Lyder det bekendt og vil du have dette lille redskab du kan have med dig i din personlige selvhjælpskasse resten af dit liv og som du kan bruge i mange forskellige situationer, hvor du mærker du bliver bragt ud af balance så se her;

Miniforløbet til dig bare trænger til.....

 • RO men har svært ved at finde den. 
 • Dig der bare har lyst  til at lære din krop bedre at kende
 • Dig der er nysgerrig på åndedrættets virkning.
 • Dig der har kunnet mærke ubalancen mellem isolationen og åbningen igen og måske føler dig overstimuleret nu 
 • Dig der i forvejen led af, eller udviklede angst, ængstelse, overbekymring, overtænkning…m.m.
 • Dig der gerne vil kunne fordybe dig i kreativitet men ikke kan  koncentrere dig  
 • Dig der dissocierer -nervesystemet lukker ned og du kan ikke mærke dig selv
 • Dig der allerede havde psykiske problemer og oplevede de blev forværrede under nedlukningen.
 • Dig der oplever at blive overmæt af andre mennesker og trænger til ro i dit nervesystem.
 • Dig der lider af stress og ikke kan finde kontakt til kroppen
 • Dig  hvis nervesystem er overmæt / overstimuleret  og derfor har svært ved at finde døgnrytme, ro, nærhed 
 • Dig der har svært ved at omstille dig til nye situationer

Når du har gennemgået dette kursus ved du ...

 

 • Grundlæggende viden om åndedrættet, hvordan og hvorfor skal du bruger det som det allerbedste værktøj overfor stress !
 • Hvordan du grounder og opnår robusthed og styrke både fysisk og psykisk
 • Hvordan du skaffer dig selv en masse frisk energi her og nu
 • Hvordan du anvender dit åndedræt til ro og nærvær.
 • Hvordan du hurtigt kan regulere dit nervesystem så du standser en stresset eller belastende situation hvor dine følelser styrer dig. 
 • Hvordan du kan hjælpe  dig selv hvis du lider af angst, mareridt, tankemylder og bekymrende spekulationer.

og dermed kan du;

 • Få en dybere indsigt i din krops krops reaktioner og lære at forstå dem.
 • Se konsekvenserne af forskellige  uhensigtsmæssige vaner
 • Få indsigt i hvordan du grundlæggende kan hjælpe dig selv via dette lille redskab af åndedræt, grounding  og sanseapperaptet og nulstille nervesystemet 
 • Redskabet  er dit og du kan anvende det resten  af dit liv  i mange forskellige situationer 

Hvad indeholder kurset ?

Viden om grounding -hvordan du finder din jordforbindelse, opnår styrke, robusthed både fysisk og psykisk.

I denne lektion er der også  meget om holdning der er vigtigt både for åndedrætskvaliteten og din evne til at spænde af i kroppen så du undgår unødig muskelspænding.

Du kan med stor fordel udføre disse øvelser udenfor i haven, ved stranden eller hvor du har lyst og behov for det.

Udenfor  vil du stimulere dine sanser og forstærke indtryk og oplevelsen af helhed og nærvær.

 

Åndedrættet 

Først teknikker til ro, nærhed, fordybelse og det at være nærværende og at kunne skubbe verden lidt på afstand – superøvelse når du bliver overvældet af samvær, larm, andres menneskers energi eller stemninger.

Nervesystemet er nært forbundet til dit åndedræt – dvs du med din vejrtrækning kan have indflydelse på hvordan du har det !

Tag mig til kurset nu

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Hvad har åndedrættet med nervesystemet at gøre?

Tak for et godt spørgsmål ! 

Vores åndedræt og vores nervesystem hænger nøje sammen – vores åndedræt er både automatisk og viljeført. Dvs vi kan glemme alt om det og det kører pr automatik – men lige så snart vi er bevidste om ind og udånding reagere vores krop på det ! Når vi gør noget så simpelt som trækker vejret ind via næsen mens vi tæller til fire og puster langsomt ud mens vi tæller til 8 fortæller vi vores nervesystem at vi har den fulde kontrol og at verden er tryg. Ingen fare. Når vi trækker vores udånding ud så den er længere end vores indånding aktiverer vi vores autonome nervesystem- det er den del der gør vi kan slappe af, geare ned efter en hektisk og måske meget stressende situation. Det helende i vores system – det er meget sundt at styre visse ting bevidst. Det er hurtigt at mærke forskel når vi eks har længere udånding end indånding- emnet er stort men prøv denne lille øvelse og mærk forskel 

Foregår det på letforståeligt dansk ? - jeg er ikke medicinsk uddannet

Tak for et supergodt og releveant spørgsmål.

Kurset  – samt al materiale jeg producerer er på letforståeligt sprog.

Jeg gør mig stor umage med at bruge letforståeligt sprog, dvs ikke flere fagord end nødvendigt og dem der skal være der forklares.

Det er fordi jeg er overbevist om, at når vi forstår hvorfor en løsning er det bedste valg er det nemmest at huske og gøre hvis vi forstår hvorfor.  så ja der er gjort en stor umage med at gøre det så let forståeligt som muligt og er der alligevel ting du ikke forstår er du altid velkommen til at spørge;-)

Er kurset mit ?

Tak for et vigtigt spørgsmål. 

Ja kurset er dit og du kan bruge øvelserne resten af dit liv 

Jeg kender ikke easyme systemet

Tak for spørgsmålet 😉  

Easyme er et dansk bookingsystem der er udviklet til også at være kursusplatform, har deres egen betalingslicens til bla mobilepay – så det er langt nemmere for både dig som køber  – hvis du kan lide at betale med mobilepay 😉 Og mig som producent at kurser og beandlingsforløb. Lige så snart du betaler er det til det sted kurset ligger og du modtager straks efter login oplysninger osv- det er så enkelt. Og så er det dansk, let at gå til for både dig og mig så selv om det ser lidt …nyt…ud så er det ganske ok – og trygt at svinge sit kort der  😉 

Hvordan kan det være at du henviser til udendørs brug af kurset?

Det er  helt op til dig selv om d vil udføre det udendørs eller indendørs. Grunden til jeg har skrevet det er at det at være ude i naturen mens du arbejder med grounding, åndedræt og sanseapperatet, er fordi det er så  elementært at bruge naturens friske luft, jorden, og naturens lyde osv er sundt. Især fordi mange i dag er så vant til mange timers brug af skærme og kunstig lys- dette kursus er udarbejdet i sommerperioden- oplagt at lave disse helt grundlæggende principper udendørs – hvis du har lyst 😉  

Hvor hårdt skal jeg trykke/stryge?

Tak for et godt spørgsmål.

Det er vigtigt at starte blidt og med et meget let tryk. Vi mennester reagerer meget forskelligt og det er vigtigt at have respekt for de reaktioner vi sætter igang. Kurset her, øvelser en kort og let men kan være med en kraftig virkning. Så start blidt og lær dig selv at kende og så kan du jo justere med tiden. Det er ikke meningen det skal være ubehageligt, smertefuldt eller anvendes som en undersøgelse. Det er en blid regulering af dit nervesystem og du skal tilpasse berøringen så det er behageligt og afslappende

Kurset opfordrer og instruerer i blide, lette bevægelser- men er ikke på nogen måde tiltænkt som eks diagnosticeringsværktøj og oplever du ændringer i din helbredstilstand vil jeg altid opfordre dig til at opsøge rette sted for udredning/kontrol. 

Selv om det er digitalt produkt - kan man så godt fortryde sit køb alligevel ?

Tak for et godt spørgsmål ! 😉

Som jeg kan se du er klar over, så er der normalt ikke fortrydelsesret på digitale produkter men jeg er ikke interesseret i utilfreds kunder 😉 Så prøv det af og se.. og kontakt mig så for en snak og se hvad vi finder ud af 😉 Som udgangspunkt skal du have afprøvet og gennemgået kurset og det kan også være et spørgsmål om instruktion evt.. men kontakt mg så ser vi hvad vi finder ud af 😉 

 

Hvad får jeg i kurset?

Oversigt over materialet

Gennemgang af kurset

 En  personlig  velkomst  og lidt praktisk information

En kort video der beskriver grundprincipperne for åndedrættet

Mere grundlæggende viden om åndedrættet 

Du får den del af materialet som handler om Grounding – betydning og hvordan du gør det, en lille smule om holdning og hvorfor det er så vigtigt

Fra fødderne og op !

Her er der fuld gas på holdning – en gennemgang af betydningen af en sammenfalden og en rank holdning !

Handler om åndedrættet til ro og nærhed.

Teknik til hvordan du gearer helt ned og bla bevarer en god stemning i kroppen og de gode virkninger af en god nats søvn langt op af dagen, stresser ned efter  situationer der er anstrengende og stressende.

En del viden om dit nervesystem og hvordan du selv kan have indflydelse på det.

Hvor du vil lære at skaffe dig frisk energi på kort tid – supereffektiv teknik du kan bruge i mange sammenhænge når du er træt og ikke føler du magter det du skal eller gerne vil- Åndedrættet er frisk energi – hvis du gør det rigtigt 😉

Her har du øvelsen du kan printe ud hvis du skulle få brug for at have den et sted uden internet for eksempel – eller du bare har lyst til at have et udprint og ikke har skærme i dit soveværelse.

Lidt om din instruktørs baggrund- lidt privat og en hel del professionelt;

OM

Følger hermed opfordringen til alle der udarbejder og udvikler tilbud og behandlinger til andre om at give et indblik i den problemstilling eller proces der er foregået. Nederst er en detaljeret oversigt, hvis ikke du er til det, så er her øverst den superkorte version; 

Jeg er en livslang multi-diagnose-kronikker, (Mix af medfødt bindevævs

sygdom og katastrofal rygoperation) og opgivet at afhjælpe. Har selv udviklet  forskellige mestrings metoder og er ofte blevet opfordret af specialister til at skrive en bog om teknikkerne. Men har udarbejdet et program  i stedet for da det giver bedre mulighed for personlig kontakt til brugerne. Desuden kommer der en del nye behandling stilbud som jeg løbende har uddannet mig, med  konceptets udgangspunkt; “Back to better life”  for øje.

Alt i godt samarbejde med diverse myndigheder, herhjemme i Danmark og Europa. 

Så samtidig  med min egen genoptræning/ rehabilitering uddanner jeg mig og udvikler konceptet der i dag tilbydes på Kallerupvej i Odense og online. 

Privat 

1964

Født i Nordjylland med arvelig bindevævssyg dom (E.D.S.) Ehlers Danloss, denne skabte meget forvirring som hos mange andre fejl diagnosticerede indtil korrekt diagnose stilles i 2003.

Livet igennem plaget af alvorlige immunforsvars problemer.

Født som kunstner af hjertet
– elsker kreativitet.
Skolegang og opvækst præget af alkoholmisbrug og mobning
Rejser som ung rigtig meget i udlandet.

 

1991
Rygoperation Ålborg Sygehus
-udfald; en alvorlig, sjælden rygmarvsskade med bla ubeskrivelig smertekaos, lammelser, føleforstyrrelser , ”termostaten” er i stykker, det ene ben fryser og føles som -20 frostgrader, resten af kroppen begravet under glødende lava. o m.m.
Begynder straks at arbejde i smerte/stress håndtering /tilpasning/ overlevelse pga den akut påførte skade og dens konsekvenser. 

KOMBI Teknikken opstår. 

I løbet af kort tid; multidiagnose patient.
Gennemgår “sundheds væsnets tilbud”
Men opgives at afhjælpe.

1994
Tilkendes invalide pension.

 

Fra 2000 til 2006
Tiltagende syg – nu ca 9 alvorlige diagnoser + dem man opgiver at udrede for pga de massive problems tillinger, bla skrøbeligt bindevæv pga EDSen.
Opgivet af afhjælpe det komplekse smerte og symptomkaos fra de mange diagnoser som hver i sær rummer svære problemer men de egentlige udfordringer ligger i den måde de interagerer med hinanden!

2006 – 2010
DMSO behandling hver 6. uge eksperimen terende,
urologisk afd OUH, sengeliggende. Ofte plejekrævende de år. 

Får tilfældigvis kendeskab til trykkammer behandling og får forhandlet mig til en række behandlinger.

2010
HBO – TRYKKAMMER BEHANDLING
Århus universitets hospital

Utrolig virkning, stor ændring i næsten samtlige diagnoser og symptom billedet helt ukendeligt – men sendes hjem uden at kunne få mere behandling.

International fundraising for at skaffe midler til udstyr til hjemmebrug – begynder at anvende udstyret /Trykkammer 

og oxygen ) i

2011
bruger udstyret hver dag – behandlings plan igangsættes af udenlandske professor i Hyperbaric Medicin; Philip James og hans partner Petra Kliempt
Står derefter selv for ansvaret for behandling og genoptræning.

 

2010 – 2013

UDVIKLER SMERTE STRESS BEHANDLING  2012 – 2019 Forbereder Institut for Innovativ Medicin
Ny oxygenmaske designes,
produktion + nyt koncept forberedes.

 

UDDANNELSER  – ARBEJDE /KURSER

FOLKESKOLEN

Bjerget Efterskole,Thy

DYREBRUGER – Aalborg zoo, cirkus, trænede servicedyr før de var “in”, dyreværns arbejde, o.m.m.

1988 – 1991 Aalborg Udgået fra “Skolen for håndværk og design”

1990 -1991 Selvstændig

2015 Hyperbaric Operator

2015 Hyperbaric tecnician

2015 OXYGEN ADMINI STRATOR PROVIDER

2015 MASTER HBO

2016 MBA Effektiv Lederkursus

2018; Kursus;
“Developing New Habits – Eliminating And Changing Old Habits”

2018; Kursus;
“Neuro plasticity: Neuroscience Synthesis To Rewire Your Brain”

2018; “Art Therapy Life Coach”

2018; “NLP Practitioner Certificate Course (Beginner to Advanced)”

2018; “NLP Master Practitioner Certificate (Advanced to Expert)”

2018 De første brugere begynder at anvende KOMBI Teknikken

 

2019; “Breathing Essentials: Breathing Pattern Disorders”

“Breathing: Improve your health with Nose breathing”

 

2020;”Breathing  Essentials: Foundation Form Function of the Core”

2020; “Just breathe 101 diaphragm in critical care”
Cross Border Seminars Debra Dent BPT Dip  Manip PT OCS (Emeritus) FCAMPT (Retired) Excellence in Medical Continuing Education

2020;  Maj 2020  American College Of Hyperbaric Medicin; 

“Covid 19 and HBO; What we know and what we dont know”

 

 

2020;   LANCERING  AF KOMBI TEKNIKKEN  – BEVIDST ÅNDEDRÆT

 

Flytter “INSTITUT FOR INNOVATIV MEDICIN” NOVEMBER 2020 ind på Kallerupvej 58, 5230 ODENSE M.

 2021; Selvsabotage Coach Uddannelse 

“Mit liv har været belastet af lidelse bla fra extreme smerter, har været gennem en livslang kamp for at “opretholde og vedligeholde” en evne til at have livskvalitet, samtidig med  har jeg uddannet mig fagligt så du kan være sikker og tryg ved de programmer der tilbydes. Desuden vil du vil møde et medmenneske der selv kender til livet som kroniker og den daglige kamp der ligger i at få en hverdag til at hænge sammen – ofte med de usynlige  problem stillinger som de største udfordringer. Og med empati som bærende element i hele Instituttets tilbliven.

Meget af  det faglige stof og uddannelser har været hentet i udlandet, og alt mit forarbejde er udarbejdet sådan det passer til vores danske sundheds væsens “tanke og tone” og krav. 

Dog med et fundamentalt anderledes udgangspunkt !  Samlet koncept er; “Back to better life” og hovedformålet er at højne livskvaliteten for hver enkelt der søger hjælp her. 

Alt har været vendt med samtlige danske sundheds myndigheder !

Dette lanceres nu i kærlighed til livet og det ydmyge håb at det må kunne hjælpe andre også”   

Kærlig hilsen  

Rise – 1. oktober 2020

 

For alt der tilbydes på Institut for Innovativ Medicin gælder at; 

-Oplever du ændring i din generelle helbreds situation skal du opsøge lægehjælp.

Du vil altid konsekvent blive henvist / opfordret til at opsøge rette sted for udredning, diagnosticering med henblik på behandling af en given tilstand.

Intet fra “House Of Houen” og “Institut for Innovativ Medicin” er, eller giver sig ud for at være diag nosticerings  værktøjer.

Kombi Træningen er ikke farlig på nogen måde men den skal udføres efter instruktion.

KOMBI Teknikken er ikke erstatning for anden fysisk træning.

KOMBIen opfordrer til blide bevægelser mere end fysisk hård træning idet  KOMBIens opfordringer handler om de specifikke øvelser du udfører for at opnå KOMBIens virkning som går i retning af at opnå afspændthed, at kunne finde styrke til at koordinere din holdning, afstressende virkning, bla at opnå kontakt til dit nervesystem eksempelvis via vagus nerven, at opnå krops bevidsthed og meget andet. Den får dig til at udføre en grundig træning af de muskler der støtter din krops vigtigste system- ilt og energi ! 

Uden dette system lever vi ikke ret længe. 

Træningen er af bla de muskler der hjælper og støtter dine lunger men KOMBIen giver dig derudover indsigt i systemet, dets vigtighed og viden om hvordan du styrker det system der helt grund læggende giver dig energi.  Ved at styrke det, vil du kunne udføre en hårdere decideret fysisk styrketræning af hele kroppen, samtidig, ved at kombinere den mentale del kan du opnå en balance og en kontrol af dine følelses mæssige, mentale reaktioner og dermed højne din egen indflydelse på din livskvalitet. 

I KOMBI Teknikken indgår bla  N.L.P.  som ganske kort forklaret står for; 

“Neuro” handler om dit nervesystem – altså det du (har opfattet og erfaret) og opfatter og erfarer nu.

“Linguistic” – er sprog. Altså sproglig udtryk og sammenhæng i det oplevede. 

“Programming”  betyder pro grammering; den måde vi anvender vores oplevelser som ligger i vores krop og sprog. 

I KOMBIen anvendes dette i sin reneste form, dvs du lærer eksempelvis at tage en erfaring op til analyse og derudfra planlægge en mere hensigts mæssig handling fremadrettet.

Det er supereffektiv resurse tænkning !

Du finder den her i KOMBIen kun anbefalet og anvendt i sin reneste form,  den rene teknik. Aldrig koblet sammen med andre ting som eksempelvis hypnose eller andre ting som meditation af den type hvor du eksempelvis opfordres til at “tømme hovedet/sindet”

Der ligger  en klar bevidst holdning til dette om at vores hjerne er designet til at arbejde – ikke til at tømmes ! 

Og hjernen arbejder uanset hvor meget du anstrenger dig for at fjerne tanke virksomhed fra den, eller i minutter fjerne fokus på en situation fra din bevidsthed vil problemet eller situationen være der så snart du igen “lader tankerne få frit løb” 

Derfor anbefales du altid fra min side til at forholde dig til det din hjerne, dit sind og din krop fortæller dig og arbejde ud derfra.

Intet fra Institut for Innovativ Medicin har sit ophav eller inspiration fra filosofi, religiøse, følelsesmæssige oplevelser, spiritisme, yoga m.m.

Intet menneske kan tage patent på “åndedrættet” men det kan studeres, specifikke funktioner kan sammenfattes og finpudses for at opnå yderligere effekt for positiv udbytte og derigennem styrke kroppens egne sunde, stærke funktioner og derved modvirke negative virkninger af eksempelvis stress, smerter, forebygge og mindske  skadelige følger af eks fejlspændinger m.m. Dette er KOMBIen et eksempel på.

Alt her kan forklares via videnskabelig forskning, læren om anatomi og fysiologi, 31 års daglig erfaring og finpudsning af de specifikke elementer, sund fornuft, intens udvikling, af behandlinger, kurser, forløb m.m.

Du lærer at anvende både din sunde fornuft, din intuition, din kropssans og kropsbevidsthed i din brug af KOMBIen ud fra dine specielle behov, erfaringer og situation.

Der er ingen garanti, løfter eller andet i retning af at love et kvikfix i forbindelse med virkning, at helbrede stress og smerter m.m. men da det er baseret på din krops egene systemer vil du ved at bearbejde disse systemer opnå en målbar og mærkbar effekt/virkning – mange gange før du selv registrerer det hvis du har problemer med at mangle følelse til dig selv, disociation m.m. 

Da nervesystemet rummer hele vores livserfaring kan der gemme sig glemte erindringer, dette er ganske naturligt og det kan være meget frigivende og forløsende at bruge åndedræt, Vagusnerve øvelser og KOMBIen m.m. til at få sluppet disse gamle spændinger.  Jeg anbefaler aktid at du opsøger en kvalificeret fagperson hvis du har psykiatriske diagnoser.

Rise Houen 

Marts 2022

https://ugeavisen.dk/ugeavisenodense/artikel/smertehelvede-tvang-rise-til-alternative-metoder-nu-har-hun-forbedret-sit-liv-gennem-egenbehandling?fbclid=IwAR2WDdiPtuV4z06p0sw1X8wum5rlNCZVGL_BToCEucg_c7La6MpXgXEUWr8

Henvisning og invitation til et trygt og varmt  fællesskab om dit åndedræt – helt fra det grundlæggende stof;

https://www.facebook.com/groups/kombien

 

Hvad siger brugerne ?

"Er stadig ny kombi bruger og har haft stor effekt af at implementere de forskellige ting i min hverdag og er begejstret ! er bare ked af jeg ikke har haft kendskab til hvor stor effekt det kunne have at være bevidst om sit åndedræt - kombi teknikken er helt vild imponerende. og jeg er som sagt kun i gang med at bruge den, men har allerede meget mere energi der gør mig i stand til at gøre mange flere ting i min hverdag- det er så værdsat - hver dag Tænk at pauser og bevidsthed om åndedræt og nervesystem kan gøre så stor forskel- jeg lader op mange gange om dagen og går slet ikke kold mere og kan stadig ikke helt forstå at jeg u har endnu et kursus der handler om søvn - og at jeg ikke skal betale for det..fordi jeg har købt kombien ! Har afprøvet sovekurset og er forbavset over at det er bedst at sove med lukket mund.. Kurset har faktisk flere store emner i sig selv om det kun - i titlen handler om nervesystemet- så er hele situationen med næse og mundånding også med... plus flere ekstra gevinster man først opdager om morgenen - genialt !!! J. Berggren Juni 2022
J. Berggren, juni 2022
KOMBI Bruger
"Jeg har kæmpet i en del år meget med at få en bedre søvn. Har problemer med senfølger der er meget stressende og gør jeg spænder meget og jeg har store problemer med mareridt - Har brugt en del af KOMBI Teknikken med god effekt men det her kursus har mange små fif som gør det meget nemmere at slappe bedre af. Har færre smerter i tindinger, kæber og hals og nakke efter jeg er begyndt at bruge det her kursus. Jeg var mere udhvilet og følte mig meget bedre tilpas allerede efter første nat" "KOMBITeknikbruger "
M. Hansen, Fyn 2022
KOMBI Bruger
"Jeg har prøvet dette mini kursus. Det kræver ikke ret meget og det er nemt at udføre øvelserne, efter første gang mærkede jeg at kroppen regerede på det, ved at jeg begyndte at gabe og fik lyst til at strække mig. Rise fortæller mig at det er et tegn på at det virker. Jeg følte meget ro i kroppen hvilket var meget behagelig. Så jeg kan kun anbefale alle der har angst eller har svært ved at sove at prøve dette, det er virkelig godt" L. Knudsen, Fyn 😃😀
Laila Knudsen, Fyn, 2022
KOMBI Teknikken

Andre minikurser der kunne

have din interesse !

kursus 2

"The full body wrap"

På vej - kom snart igen 😉

minikursus 3

Minikursus 3

På vej - kom snart igen 😉

på vej - kommer snart 😉

5 lessons - 4:11 hours
se mere - klik her

Flere kurser

der måske kunne have din interesse

minikursus 4

på vej

På vej - kom snart igen

på vej

5 moduler- 4:11 timer

Miniforløb

på vej

På vej kom snart igen 😉

på vej

På vej - vend snart tilbage