Forretningsbetingelser

House Of Houen – Unika kunst, håndværk og kursuscenter (houens.dk)

FORRETNINGSBETINGELSER

Her finder du information om de vilkår der gælder når du handler hos House Of Houen / Institut for Innovativ Medicin!  

 1. Firmaoplysninger

Når du kommunikerer med  HOUENS.DK / IFIM.ONLINE (som drives fra samme cvr nr), via mail, beskedfelter eller telefonisk, så handler du med Rise Houen, grundlægger og  ejer af House Of Houen / Institut for Innovativ Medicin.

cvr nr 35101985

Firmaets adresse;  Kallerupvej 58, 5230 Odense M, Denmark

            Abonnement – medlemsfordele ….på vej !

 1. Priser

Alle priser på siden vises i danske kroner (DKK) og priserne på siden er inkl 25 % moms MED MINDRE ANDET ER ANGIVET, men uden forsendelsesomkostninger!

Fragtpriser opdateres jævnligt Der er pålagt moms på fragt også. Denne er inkluderet i den oplyste pris.

 Da House Of Houen er registreret til import / eksport dermed handles der via firmaer indenfor Europa med andre registrerede firmaer  i henhold til lovgivning  om  dette – kontakt for mere information hvis der ønskes aftale om B2B

https://ec.europa.eu/taxation_customs/business/vat/eu-vat-rules-topic/vat-invoicing-rules_en

 1. Bestilling og betaling

3.1 Køb af færdige produkter/værker

Du kan nemt købe produkterne  i webshoppen, eller på siderne med special links fra Easyme der går direkte til betalings vilkår der kan være individuelle.

3.1a Bestillingsvare

 Du kan kontakte mig og afgive en ordre af et produkt eller kursus  helt tilpasset dig og dine behov. Du vil altid få et skriftligt tilbud efter vi har drøftet det du ønsker, hvorefter jeg så vil jeg sende dig  tilbud med enten en fast pris eller en pris der kan justeres løbende- alt afhængig af ordren. 

For eksempel hvis du bestiller et større værk støbt i  beton, en skulptur, et mixed media værk  eller et stykke broderi eller sy arbejde til eksempelvis en taske der er meget tidskrævende  eller hvor du ønsker at være inddraget i processen der vil jeg tage  forbehold i en lettere justering af pris – især hvis der ændres i materiale ønsker  undervejs.

Men i de tilfælde vil du altid blive inddraget før der påløber ekstra udgifter.

Du skal acceptere dette tilbud skriftligt før jeg påbegynder arbejdet.

Priser på den type arbejde er altid et spørgsmål om individuel sats og er generelt fortrolige og må ikke deles.

Der er ingen fortrydelsesret på produkter du bestiller til dig personligt og hvor detaljerne ikke vil give mening for en anden. 

Og der betales enten 50 % eller 1500 kr på forhånd, dette til materialer, forberedelse af evt udkast og evt arbejdstid.

Du vil modtage et betalingslink til den første betaling og en fakura på den sidste betaling. Plus evt fragt. 

3.2 Køb af kurser; 

Ved køb af et fysisk  kursus, altså et kursus hvor du møder frem på en adresse, er du tilmeldt når du modtager bekræftelse af din betaling.

Du vil sammen med denne modtage en skriftlig bekræftelse på at du er tilmeldt kurset.

Ved fysisk kursus; medbring venligst din kvittering/ bekræftelse.

Hvis du fortryder dit køb af kursus gælder naturligvis de samme regler som for andre køb – du har 14 dages fortrydelsesret  og du får beløbet retur samt en skriftlig bekræftelse af at du nu er frameldt kurset. 

MED MINDRE KURSET ER BESTILT, TILRETTELAGT OG UDARBEJDET SPECIELT TIL DIG.  I SÅDAN ET TILFÆLDE ER DER INGEN FORTRYDELSESRET. 

Dette fordi det ikke vil give mening for andre at købe så specialiseret et kursus eller kursusforløb. Dette gælder både fysiske og online kurser.

Ved sygdom eller afbud fra din side.

– indtil fire uger før kurset får du beløbet refunderet fuldt ud.

– indtil en uge før kurset – får du 50 % refunderet.

-Indtil 24 timer før kursets start 10 % tilbage.

Ved udeblivelse uden nogen form for afbud – får du intet refunderet af købsprisen. 

Hvis kurset flyttes fra arrangørens side, evt p ga for få tilmeldte eller sygdom vil du få mulighed for at vælge mellem at få;

1  -refunderet det fulde beløb

2 –  få en ny dato for nyt kursus.

3 – eller en mulighed for at få et online kursus i stedet for. Og selvfølgelig samme mulighed for at købe kits, materialer osv som ved et fysisk kursus.  Kits og materialer aftales, bestilles og afsendes fra House Of Houen i så god tid at det vil kunne nå frem i god tid inden afholdelse af kurset.

3.3  Bestillingsvarer/ordrer med produktionstid

Du kan nemt afgive en specialordre  efter dit ønske. Du vil altid modtage et skriftlig tilbud/aftale fra mig der indeholder pris, tidsplan med forbehold for ændringer hvis jeg eks oplever leverandørventetid eller leveringsproblemer fra leverandør, eller andre uventede og uforudsete  situationer.

Bestilling kan bedst foregå ved du skriver en mail eller udfylder et beskedfelt på hjemmesiden og jeg vender tilbage så snart som muligt- du behøver ikke uddybe ret meget- jeg foretrækker du sender skriftlig besked af hensyn til varierende  arbejdstider og produktion – jeg vender tilbage så hurtigt som muligt og så har jeg helt sikkert tid til dig ! 

Ved special bestillingsvar er der en betaling på 50 % af værkets samlede pris evt til indkøb af materialer (bemærk der kan være leveringstid)  som betales ved aftalens underskrift. Jeg vil så påbegynde arbejdet så snart de evt bestilte og indkøbte materialer er hjemme.

Resten af beløbet betales før eller ved levering og efter en godkendelse af den bestilte vare. Godkendelsen kan foretages via mail ved, at jeg sender billeder af værket som du godkender. Herefter forfalder sidste del af afregningen inkl. evt. forsendelse/fragt. Afhentning kan kun ske efter aftale! Hvis der mod forventning ikke er enighed om værkets udformning- eller sagt på en anden måde; det færdige værk er ikke som du havde forestillet dig , på trods af den aftalte kommunikation undervejs vil de 50 procent af dit, på forhånd betalte beløb ikke kunne tilbagebetales. Det beløb er gået til materialeudgifter og arbejdstid. 

Iøvrigt forbeholder jeg mig ret til at afvise en opgave/ordre/bestilling  hvis den strider imod mine værdier, overbevisninger og iøvrigt går imod lovgivning, god moral og god-skik-og-brug. Uden nærmere forklaring. 

3.4 Betaling

Du kan betale via følgende metoder:

På hjemmesiden har du følgende muligheder;

Visa, Mastercard, Viabill, GooglePay, PensoPay og Easyme MobilePay

(Easyme er et relativt nyt system – det er dansk, og har mobilepay. AL betaling foregår selvfølgelig på sikker side og helt i  den sikkerhed de forskellige udbydere lægger ind. 

 Din betaling sker på en sikker side, beløbet reserveres på din konto men bliver først  trukket efter dine varer er afsendt.

Kontant Jeg anvender izettle og du får ved kontant betaling en kvittering sendt til din emailadresse og du kan, hvis du har koblet dit Dankort til mobilepay betale med dit Dankort

Mobilpay både via izettle, Pensopay og Easymes betalingsløsning.

Bankoverførsel til 

LUNAR  regnr; 6695 Kontonr; 1001171883

IBAN DK2066951001171883

SWIFT; LUNAD22

 1. Fragt og levering

 Hvordan får du varen?

Levering vil afhænge af hvad du køber. House Of Houen tilbyder forskellige leveringsmetoder. Eks;  PostNord. GLS, Bring o.a.

Som udgangspunkt sendes alt herfra samme dag ordren registreres. Helst inden kl 16! Men det er vigtigt for mig at  du får dine varer så hurtigt som muligt så det vil blive afsendt at hurtig som overhovedet  muligt.

Bestillingsvarer har forskellige produktionstider og du vil blive holdt informeret løbende.

Du kan også afhente på Kallerupvej 58, 5230 Odensen M Men det skal aftales mht tidspunkt

 1. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen ikke er brugt, er i original emballage og i samme stand, som da du modtog varen.

Iøvrigt følger House Of Houen samme standard som i fysiske butikker – dvs varer må være prøvet for at se om du kan anvende den – er der tegn på længerevarende brug- eks ridser, folder eller snavs og pletter  m.m. altså den bærer præg af at have været brugt – bortfalder fortrydelsesretten.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv afholde omkostninger i forbindelse med returnering af varen. Du er desuden erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen.

Vær opmærksom på at fristen for fortrydelse udløber 14 dage efter den dag, hvor du har fået varen i din fysiske besiddelse. Hvis du har bedt mig sende varen til en anden modtager eller en anden modtager varen på dine vegne, udløber fristen 14 dage efter den dag, hvor modtageren har fået varen i sin fysiske besiddelse.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give besked om dette inden udløbet af fortrydelsesfristen på de 14 dage på e-mail rise@hofho.eu. Skriv tydeligt i emnefeltet på e-mailen, at du bruger din fortrydelsesret – du må også gerne skrive hvorfor du fortryder dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give en  tydelig meddelelse om at du fortryder købet.

5.1 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varer er undtaget af fortrydelsesretten:

Bestillingsvarer f.eks. kurser, malerier, smykker, sy arbejder, broderi emner med eks logo eller navn  der er lavet specielt efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg og hvor det ikke vil give mening for en anden at købe dit produkt bortfalder fortrydelsesretten.

Digitale produkter og services !

Er med straksadgang efter betaling for dig, både som kursusdeltager, hvis du har bestilt et kursus, forløb eller enkelt kursus, som har blandet forløb mht personligt fremmøde, via tlf,zoom, facebook live eller anden nærmere aftalt mødeform – der er ingen fortrydelsesret !! Dels pga din straksadgang og dels at det ofte er personligt tilrettelagt materiale, undervisning, medier, 1 til 1 session der kræver forberedelse til dig individuelt. Men da jeg ikke er interesseret i utilfredse kunder tilbyder jeg det alligevel i de fleste tilfælde.

 1. Returnering af varer (eksempelvis kits, masseproducerede varer)

Når House Of Houen  har modtaget din besked om fortrydelse og bekræftet denne modtagelse, skal du gøre følgende:

Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.

Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning/emballage, som da du modtog den. Emballagen kan være vigtig for at varen kan sælges igen så pas på den originale emballage.

Omkostninger til returnering afholdes af dig.

Send venligst en mail til rise@hofho.eu   eller vedlæg en seddel i returpakken med dit navn og efternavn, navn på varen, ordrenummer eller faktura samt dine bankoplysninger, så dine penge kan  returneres.

OG meget meget vigtigt- send den med eksempelvis Post Nord som har sporingsmulighed – track n trace – så ungår vi al tvivl om hvorvidt den ikke når tilbage hertil. 

Varen sender du til følgende postadresse: 

House Of Houen, Kallerupvej 58, 5230 Odense M, Denmark 

Bemærk venligst at større værker som  store malerier og feks bordplader og krukker af eks beton  ikke kan sendes som normal pakkepost med f.eks. PostNord eller GLS, men skal sendes med en fragtmand. Du skal derfor påregne større omkostninger i forbindelse med returnering af store værker. Omkostningerne afhænger af bl.a. geografisk afstand og værkets størrelse. Der kan aftales personlig afhentning

 

 1. Varens stand, når du sender den retur

Husk, at du bærer risikoen for varens stand fra det tidspunkt, hvor varen blev leveret til dig, og frem til det tidspunkt, hvor den måtte komme tilbage, hvis du returnerer den.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Eller hvis den har været åbnet og blandet med andre ting der har medført den har optaget olie, hår, fedt, tobaksrøg eller lign så modtages den ikke som  ubrugt og returretten vil blive afvist. Det er godt at tage billeder af produktet så kan vi snakke om tingene og oftest finde en fornuftig løsning- det er mit mål – altid !!

 1. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du simpelthen bare fortryder dit køb før du har modtaget det før du har åbnet pakken, får du naturligvis det beløb du har indbetalt tilbage – ekskl. dine forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 Tilbagebetaling sker ved at overføre pengene direkte til din bankkonto.

Tilbagebetalingen tilbageholdes til varene er modtaget  retur.

 

 1. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen. En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få varen omleveret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er forårsaget af dig selv, eksempelvis som følge af fejlagtig brug eller reparation du selv har udført/ forsøgt at udføre eller ændring/viderebearbejdelse af produktet – dette gælder især når du køber produkter til ”gør-det-selv” og IKKE følger de instruktioner du har modtaget. Eller bearbejder dem med for hårdhændet behandling eller viderebearbejdelse.

Du sender reklamationen til rise@hofho.eu. Du skal vedhæfte fotos, som tydeligt viser fejlen / manglen. Fremgår det ikke tydeligt af fotoet, at der er en fejl / mangel ved varen, så vil der være behov for at besigtige varen for at afgøre fejlen / manglen.

Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du bedes venligst ved reklamation sende varen til følgende adresse: House Of Houen, Kallerupvej 58, 5230 Odense M

 1. Bytteservice

Hvis du ønsker at bytte varen, vil det være lettest at gøre brug af din fortrydelsesret, som angivet ovenfor og derefter foretage ny bestilling på webshoppen.

 

 1. Personlige data

For at du kan indgå aftale med House Of Houen, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn –  Adresse  – Telefonnummer –  E-mail adresse

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, da vi er forpligtet til dette efter bogføringslovens § 10.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige på House Of Houen og hofho.eu er Rise Houen, Kallerupvej 58, 5230 Odense M

Som kunde har du mulighed for indsigt i  registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Du gør det lettest ved at sende en mail.

 1. Forbehold for prisfejl, udsolgte varer og farver.

Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og tekniske fejl.

Endvidere kan ikke garanteres, at de farver, du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på de fysiske varer idet farveoplevelser på forskellige  skærme kan variere meget.

 1. Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til rise@hofho.eu

 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne for dette er opfyldt.

Klager kan rettes til Forbrugerklagenævnet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet(https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx).

Du har også mulighed for at rette din klage til Europa Kommissionens Europæiske Klageråd (ODR)(http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

 1. Lovvalg og værneting

Dine aftaler om køb hos House Of Houen er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af danske domstole.