Bestillingsopgaver

Få lavet dine egne ting

Her kan du dykke ned i alle detaljer omkring det at få lavet ting til sig selv- eller noget du har brug for, drømmer om, ønsker dig eller en gave til en du holder af Du er altid velkommen til at kontakte mig og helt uforpligtende besøge værksted og galleri på Kallerupvej i Odense M og være her lidt, snuse til stemningen og se dig omkring- her er en meget bred produktion i gang - altid ! Dvs hvis du har en ide, eller ikke helt har den færdig formuleret eller bare gerne vil se hvordan det hele foregår så er du hjertelig velkommen. Ved bestillingsopgaver bliver der kræset ekstra for de personlige detaljer. 😉 

Da det er en meget personlig ting at bestille kunstværker er det meget vigtigt for mig at du får en god oplevelse og et slutprodukt du er glad for vil jeg gerne bruge lidt tid på at vi forstår hinanden så godt som muligt mht det du ønsker.
Jeg lægger hjerteblod og en fuld indsats i arbejdet og vil gerne lave noget du bliver glad for det. Derfor er det vigtigt for mig at jeg forstår dine tanker og ønsker.    Du kan helt uforpligtende kontakte mig med en forespørgsel og herefter afgive en ordre af et produkt eller kursus, helt tilpasset dig og dine behov. Eller hvis der er tale om en gave. Du vil altid få et skriftligt tilbud efter vi har drøftet det du ønsker, hvorefter jeg så vil jeg sende dig  en aftale med enten;
- en fast pris eller 
- en pris der kan justeres løbende- alt afhængig af ordren. 
For eksempel hvis du bestiller et større værk støbt i  beton, en skulptur, et mixed media værk, et maleri  eller et stykke broderi eller sy arbejde til eksempelvis en taske, artquilt o.lign der er meget tidskrævende  eller hvor du ønsker at være inddraget i processen der vil jeg tage  forbehold i en lettere justering af pris – især hvis der ændres i materiale ønsker undervejs.


Men uanset årsag  vil du altid blive inddraget før der på løber ekstra udgifter på, eller i andre situationer hvis det pga leverandørproblemer skulle være svært at overholde tidsaftaler m.m.

Du skal acceptere dette tilbud skriftligt før jeg påbegynder arbejdet. Priser på den type arbejde er altid et spørgsmål om individuel sats og er generelt fortrolige og må ikke deles.

Der er ingen fortrydelsesret på produkter du bestiller til dig personligt og hvor detaljerne ikke vil give mening for en anden. 

Jeg må selvfølgelig også forbeholde mig retten til at sige nej til en forespørgsel / bestilling hvis emnet ikke er noget jeg føler jeg kan stå inde for,  eller jeg kan også være nødt til at foreslå en udskydelse af arbejdet hvis jeg kan se der er tidspres i forhold til andet arbejde i firmaet. Jeg vil dog altid søge at finde den bedste løsning for dig.


Desuden arbejder jeg meget i eksempelvis årstidernes skiften i naturen og finder stor inspiration heri og nyder den tid der er  til at arbejde med udtryk derudfra mere end jul- påske-pinse- motiver.   Når vi er blevet enige om et samarbejde betales der enten 50 % eller 1500 kr på forhånd, dette til materialer, forberedelse af evt udkast og evt arbejdstid. Dette beløb kan ikke refunderes uanset årsag hertil, da dette beløb skal dække udgifter for materialer og arbejdstid.
Gennemsnitlig produktionstid kan svinge mellem 2 og 30 dage, alt afhængig af om jeg har materialerne på værkstedet eller der evt er leveringsproblemer, arbejdsgange med tørretider,  m.m. men du bliver holdt orienteret så meget du ønsker enten via tlf, mails, billeder eller video.
Du vil modtage et betalingslink til den første betaling og en faktura på den sidste betaling.
Betaling mht bestillingsopgaver og abonnement er som de fleste andre steder i virksomheden EasyMe - det er dansk, let og pålideligt! Derudover evt fragt eller lokal afhentning  eller fragt du evt selv sørger for. Det vigtigste for mig er klare aftaler og rene linjer så du bliver så glad for din ordre som muligt- DET er min primære opgave og formål- og det vil jeg gøre alt hvad jeg kan for sker! Se evt de generelle forretningsbetingelser også. 😉 Jeg vil glæde mig til at samarbejde med dig om noget helt specielt !!