Art Coach – kreativ coaching

Art coach, kunst coaching, kreativ coach,kunst terapi eller den kreative proces, rejse eller hvad man nu kalder det, er et stort fascinerende område. 

Hvem er det for?

 

 Begynderen

-Dig der har lyst til at starte med at være kreativ- måske male, strikke, men har en masse hindringer – begrænsende overbevisninger. Altså nybegynder!

Her får du en hel del kærlige spark for at få dig til at glemme og fjerne de evt begrænsende overbevisninger der måtte holde dig tilbage.

– og jeg får det største kick af at se dem forsvinde og erstattes af røde kinder, liv i øjnene og begejstring i stemmen – altså tegn på du fordyber dig- du glemmer alt omkring dig.. eller med andre ord;

du dyrker aktiv meditation 😉

Det kan være på værkstedet eller online. 

 

 

Videreudvikle

Eller dig der har lyst til at videreudvikle allerede gode færdigheder inden for kunst og udtryk. 

 

Kreativitet som en vigtig del af værktøjskassen mod smerter, stress, angst m.m. 

Dig der gerne vil kombinere kreativ terapi i din anden behandling af eks smerter stress eller lære at fokusere på den form for tegning og kunst der er helt specialiseret til at bekæmpe stres Neurografica, Neurogratic art, neuro art m.m.

 

Behandling for smerter og stress – forløb, sammen med eks KOMBI Teknikken eller andre fagpersoner.

Eller dig der gerne vil kombinere kreativitet med anden form for behandling eks KOMBI Teknikken- så kobler du krop og hjerne sammen i en effektiv kombination og giver din hjerne den ultimative SPA du kan sammensætte til den.

Eller brug kreativitet som en del af din fysiske genoptræning af arme, hænder og fingre.

 

Professionel kunstner

eller dig der er professionel kunstner men har lyst til udfordre dig selv, sparre med neutral partner eller  udvikle dig i din egen retning, fjerne begrænsninger  og nå nye mål. 

 

Handicappet 

Dig der er handicappet der ønsker et tålmodig sted at udforske de muligheder du har – jeg er selv syg og handicappet og kender hvrerdagen med at beherske og balancere mellem mange diagnoser og symptomer og hente fordybelse og forglemmelse og dermed ny energi i kreativiteten!

 

Hvor og hvordan 

Kan være både på værkstedet, der er indrettet til handicappede, eller online.